Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következtetést vonnátok le az alábbi mondatból?
Párommal sokat beszéltünk már külföldre költözésről. Ma mesélte, hogy erről beszélgetett egy barátjával, aki szintén elképzelhetőnek tartja, de először gyereket akar vállalni a feleségével. Ő erre azt válaszolta: "Én ezt addig akarom meglépni, amíg nem házasodom meg és nem lesznek gyerekeim."
Ez szíven ütött, mert nem rólunk beszélt, csak E/1-ben magáról. Nekem ez úgy tűnt, mintha nem velem tervezné a jövőjét.
Nem tervezi veled.
Addig jó vagy, míg ki nem megy.
Mert az ő szemponjábol mesélte a nézőpontját. A barátja úgy szeretné,hogy... Ő pedig úgy,hogy ..
A barátjánál sem emelte ki,hogy a felesége hozza világra a babát,hanem ő külföld előtt akar babát..
Én meg azt hittem csak a nők gondolnak mindent ennyire túl...
Amúgy meg hogy nem bukott ki a szádon mikor mesélte, hogy azt' ugyan te hol szerepelsz ezekben a tervekben?
Én a nő vagyok a sztoriban, amúgy.
Nem akartam ilyen direktben rakerdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!