Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következtetéseket vonsz le egy nő külsejéből?
Pl. mikor gondolod róla, hogy szingli?
Hogy egy házas, elhanyagolt családanya?
Hogy jó kapcsolatban él?
Stb.
Szingli pl jol nez ki fiatal sminkel shortokban van, ha nem is szingli mégis könnyű lecsapni mert önbizalomhiányosnak hat
Házas átlagosan öltözik szolid smink esetleg összekötött haj nem r.biskedik a pasiknak
Elhanyagolt karikàs szemek kócos haj edzőcipős vagy inkább kényelmes ruhaviselet állandoan stresszes rohan nincs ideje magára se aludni se.
Jo kapcsolatban el: nem r.bis hanem visszafogott normális kedves mosolygos kiegyensulyozott van energiája másokra is másokat meghallgatni másokkal is foglalkozni
Azt, hogy szingli e, azt semmiből sem lehet biztosra tudni. Persze a mese szerint minden nő újra szép és gyönyörű lesz visszafogy 20 kg-ot ha egyedülálló lesz...ez is max 1%-ra igaz.
Elhanyagolt is lehet valaki egyedülállóként és úgy is, hogy kapcsolatban van.
Ugyanez arra is vonatkozik ha jó kapcsolatban van.
Szóval soha semmi nem lehet biztos.
Azt hittem olyat kérdezel majd, hogy agyonsminkelt, műpicsának kinéző valaki vagy szolidan sminkelt jó alakja van stb.
Szerintem nem lehet megmondani, sokszor a párkapcsolat minősége is befolyásolja azt, hogy ki mennyire ápolt pl. vagy ad magára, pl. nekem is volt kevésbé jó, stresszesebb kapcsolatom, nem mentünk el sehová, nyilván nem foglalkoztam úgy azzal, mit veszek fel pl, míg a következő pasim mellett, aki kb. a s-ggem is kiny-lta, mindig mentünk randira, ide-oda, ott meg tökre szerettem kiöltözni, csios lenni.
Mondjuk az sok esetben elmondható, hogy pl. egy full niqabot viselő muszlim nő 90%, hogy házas. Egyébként sztem elég nehéz bármi mást megállapítani bárki családi állapotával kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!