Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ha a férj és feleség úgy egyeznek meg(gyermek nélkül),hogy a férfi dolgozik (otthonról), a nő meg vezeti a háztartást? Panaszkodhat ilyenkor egy nő,hogy a férfi nem segít semmiben csak a pénzt keresi meg?
Figyelt kérdés
Nem pénzköltő nőre gondolok, átlagra,átlagos igényekkel. Semmi drága ruha, kirívó luxustermékek,csak szimpla háziasszony, aki a legszükségesebb dolgokat vásárolja.2023. szept. 14. 22:55
11/15 anonim válasza:
Ha én kapnék elég szép zsebpénzt, akkor nem panaszkodnék és mindent megcsinálnék, főzés, házimunka, a férjemnek semmit nem kéne :D
12/15 anonim válasza:
Ha a nő kifejezett csicska jellem, akkor elfogadható... de kell találni olyat. Az azért baromira nem igazságos, hogy a férfi csak a munkáját csinálja, ami tart valószínúleg 8 órát... a nő meg legyen készen a házimunkára 24/7, de még a férfinak is segítsen be a munkájába, amiért a férfi nevére érkezik a fizu, a nőnek meg van nagy lyuk az önéletrajzában, és semmi garancia nincs arra, hogy a pasas nem lép le / nem hülyíti be e20éves kiscsaj 10 év múlva. Közben a pasas meg egy szalmaszálat nem képes arrébb rakni... és persze a nő ne is akarjon magának semmit, csak épp annyi ruhát, hogy ne látsszon ki az utcán a segge... szép dolog...
13/15 A kérdező kommentje:
5/12- Olyan férfira gondoltam,aki a nap 24 órájában otthon van, homeoffice-ban, és azt csinálja. Abba segít bele a nő.
2023. szept. 15. 10:45
14/15 anonim válasza:
nem az a válaszoló vagyok... szóval a férfi nem is alszik :D... meg higgye is el azt az ember, hogy alváson kívül csak dolgozik a férfi, egy percre sem megy el pihenni, szórakozni... ha meg igen, egyáltalán mi értelme van vele kapcsolatban lenni? Max. az, ha teljesen kitartja a nőt, egy aranyásó típusnak. De annak meg próbáld megmagyarázni, hogy "luxuscipőt ne, kínaiból kapsz egyet, azt' tartsad a szádat, cicu".
15/15 anonim válasza:
Én kizárt, hogy ilyenben belementem volna valaha is.Megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!