Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözéskor ha hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözéskor ha hozzám költözik a barátnőm mennyire várhatom el hogy úgy lakjon itt mintha itt sem lakna?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy a szobáján kívül, amit úgy rendez be ahogy akar semmit sem rendezhetne át illetve a közös helyiségekben sem nyúlhatna semmihez, azaz úgy kellene itt laknia hogy abból én szinte ne vegyek észre semmit.

Nagyon megszoktam már hogy egyedül élek és mindig minden úgy van ahogyan hagyom, mindennek megvan a helye és nem szeretném hogy egy másik ember miatt alkalmazkodnom kelljen. Természetesen a saját szobájában azt csinálna amit akarna.

Ti belemennétek az összeköltözésbe ilyen kikötéssel?

2023. szept. 6. 10:18
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező,

ez esetben tényleg ne költözzetek össze.

2023. szept. 6. 10:42
 12/43 anonim ***** válasza:
86%
Szegény csaj. Ne költöztesd magadhoz, még éretlen vagy ahhoz, hogy bárkivel is megoszd az életedet/életteredet. Olvasni is borzasztó volt, gondolom kényszerbetegség (rendmánia) is társul ehhez, inkább kíméld meg őt magadtól 🤣
2023. szept. 6. 10:43
 13/43 anonim ***** válasza:
92%
Az ötlet is nevetséges.
2023. szept. 6. 10:57
 14/43 anonim ***** válasza:
98%
Erről a saját szobából mesélj, mert nem értem.
2023. szept. 6. 11:03
 15/43 anonim ***** válasza:
85%
Semennyire, már az is teljesen abszurd, hogy ez egyáltalán megfordult abban az ostoba önző fejedben. Ne költözzetek össze, probléma megoldva. Nem kötelező senkivel sem együtt élni.
2023. szept. 6. 11:08
 16/43 A kérdező kommentje:

Leírtam már hogy mire gondolok: Semmi ne változzon meg ha ideköltözik. Természetesen a konyhában, fürdőben és a saját szobájában, ahol a személyes dolgait tárolja okés a dolog, egyébként ne nyúljon semmihez.

Lehet hogy önző vagyok, de utálom ha valami nem úgy fogad ahogyan utoljára hagytam és ahogy nekem tetszik.

2023. szept. 6. 11:13
 17/43 anonim ***** válasza:
98%
#16 Ilyen nincs egy együttélésben! Ne költözzetek össze, kár is erről tovább beszélni!
2023. szept. 6. 11:14
 18/43 anonim ***** válasza:
98%
Azért, ha főz rád, akkor gondolom hozzányúlhat a edényeidhez, vagy azt is hozzon sajátot, amit a szobácskájában tárol? :D
2023. szept. 6. 11:16
 19/43 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem is nevetségesen van megfogalmazva a kérdés, de velem még nem volt olyan, hogy összeköltözésnél (mondjuk férfi költözött hozzám) át akarta volna rendezni a másik az egész lakást és bútorokat kellett volna cserélni, átfesteni meg mittomén, maradt minden ugyanúgy, csak a másiknak is voltak cuccai itt-ott, esetleg 1-2 dísztárgya is kikerült, de egyébként sok minden nem változott.

Az lehet, hogy ha mondjuk kevés a tároló, akkor be kell szerezni új szekrényt vagy valami és emiatt mondjuk mozgatni kell 1-2 bútort, de ha ennyire nem vagy rugalmas tényleg, akkor ne költözzetek össze :D

2023. szept. 6. 11:18
 20/43 A kérdező kommentje:
Nem kell rám főzni, sem takarítani, egyedül is meg tudom oldani ezeket, illetve eddig is megoldottam. Természetesen használhat mindent, főzött is már itt, nincs is ezzel gond. Leírtam mi az amiből nem szeretnék engedni.
2023. szept. 6. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!