Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha a társaddal/férj/párod/-al külön szobába alszotok,de más téren minden rendben van?
Mi neha egyutt alszunk, neha kulon.
Sok elonye van.
Szerintem meg teljesen normális.
Pl én nyitott ablaknál alszom télen is, mert különben fulladok (nincs levegő, nem bírom).
Ő fázik, ergo becsukja az ablakot. Semmi baj, csak épp akkor én hajnali 4-kor inkább átmegyek a másik szobába, hogy kapjak normálisan levegőt.
Nem, nem poén minden átkozott hajnalban átcuccolni, így megmondtam neki, télen külön alszom. Ennyi.
Mi is külön alszunk a kicsi 7 honapos kora óta, mert óránként kelt, én pedig azt akartam, hogy tudjon pihenni a férjem, fizikai munkát végez, sokat vezet.
A kapcsolatunkkal minden rendben. Sokszor megkaptuk, hogy ,,hát így hogy lesz kistesó, ha külön alszotok??" Mindig mondtam, hogy mi nem alvás közben csináljuk a gyereket. Jelentem összehoztuk a kis tesot kulonalvassal is.
:D
Nálunk is különalvással lett kostesó :)
Akkor ugy látom más veleménye szerint sincs nagy gond
Mi tv miatt alszunk külön én csönsben szeretek pihenni ő nem. meg a gyerekek miatt is hogy tudjon pihenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!