Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normális ha a társadd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha a társaddal/férj/párod/-al külön szobába alszotok,de más téren minden rendben van?

Figyelt kérdés

2023. szept. 2. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%
#8 a legtöbb pasi sajnos nem szeret összebújva aludni. Vagy csak nem szeretnek eléggé, mert biztos lenne olyan, akivel nonstop bújciznának.
2023. szept. 2. 18:58
 12/18 Barnabas333 ***** válasza:
83%
Akkor normális, ha horkol valaki és a másik nem akar füldugót használni. De én nagyon szenvedek, hogy külön alszik az élettársam, én szerettem bújni. Mondjuk mi sajnos, már csak egymás mellett élünk...46f
2023. szept. 2. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi neha egyutt alszunk, neha kulon.

Sok elonye van.

2023. szept. 4. 17:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a" bújcizás "-t a szerelemhez kell mérni :)15 évesen mi is úgy aludtunk :)
2023. szept. 4. 22:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
23 év együttélés után mondhatom, hogy normális. Sajnos én gyakran horkolok, néha a párom is horkol, vagy ő alszik vagy én és idővel rájöttünk, hogy jobb külön aludni. Amióta külön alszunk pihentebbek vagyunk, működik. Sokszor együtt fekszünk le és amikor én már szundítok a párom kioson mellőlem, észre sem veszem.
2023. szept. 5. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meg teljesen normális.

Pl én nyitott ablaknál alszom télen is, mert különben fulladok (nincs levegő, nem bírom).

Ő fázik, ergo becsukja az ablakot. Semmi baj, csak épp akkor én hajnali 4-kor inkább átmegyek a másik szobába, hogy kapjak normálisan levegőt.

Nem, nem poén minden átkozott hajnalban átcuccolni, így megmondtam neki, télen külön alszom. Ennyi.

2023. szept. 5. 17:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi is külön alszunk a kicsi 7 honapos kora óta, mert óránként kelt, én pedig azt akartam, hogy tudjon pihenni a férjem, fizikai munkát végez, sokat vezet.

A kapcsolatunkkal minden rendben. Sokszor megkaptuk, hogy ,,hát így hogy lesz kistesó, ha külön alszotok??" Mindig mondtam, hogy mi nem alvás közben csináljuk a gyereket. Jelentem összehoztuk a kis tesot kulonalvassal is.

2023. szept. 5. 18:17
 18/18 A kérdező kommentje:

:D

Nálunk is különalvással lett kostesó :)

Akkor ugy látom más veleménye szerint sincs nagy gond

Mi tv miatt alszunk külön én csönsben szeretek pihenni ő nem. meg a gyerekek miatt is hogy tudjon pihenni

2023. szept. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!