Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat nagyon zavarja ha fingok. Normális ez 2 év együttélés után? Egyébként engem meg az zavar, hogy cigizik. Én nem dohányzom és irtó büdösnek találom a dohányfüstöt, messziről érzem.
Akkor mindketten büdösek vagytok.
Komolyra fordítva, az egyik egy természetes testi folyamat, amit nem mindig lehet, és nem is egészséges visszatartani, még a masik egy szándékos cselekedet.
Azért attól is függ, hogy mikor szellentesz.
Mert most érted, nap közben teszel-veszel, filmet nézel, home office-ban dolgozol, és eleresztesz egy galambot, az teljesen okés kellene legyen. 2 ÉV együttélés után ne problémázzunk már ilyenen.
De ha mondjuk evés közben, társaságban vagy pl szex alatt nem fogod vissza, az tényleg nagyon hervasztó.
Múlik a szerelem. Ilyenkor kezd zavaró lenni minden, ami a másik félhez tartozik. Egy idő után a lélegzése is.
Azt olvastam, az ember átlag 19 alkalommal fingik egy nap. A párod hozzáállása nagyon gáz, és hát árulkodó is.
Szerintem mindkettő bunkó dolog. Az ürítés is természetes dolog, mégsem a szoba közepén végezzük a dolgunk emberekként(legalábbis merem remélni).
Nyilván teljesen más, ha kicsúszik véletlenül, de direkt a másik orra alá eregetni ugyanúgy proli dolog, mint sz@rosan hagyni a wc-t.
Ha te költöztél hozzá, sajnos nem tudsz mit kezdeni azzal, hogy cigizik. Engem is nagyon zavarna, de nem is költöznék össze olyan emberrel, aki rendszeresen a lakásban gyújt rá. Ahogy olyan se kéne párnak, aki állandóan elgázosítja a közös légteret a fingjával. Mindkettőt figyelmetlen, paraszt szokásnak tartom.
6-os, akkor nagyon sok bunkó ember van mert még mondás is van erről, valahogy így hangzik: "Amíg nem mertek egymás előtt fingani, addig nem is igazi a kapcsolat."
Mellesleg az ürítéssel összehasonlítani egy szellentést... Háát... Nem irigylem a párod! (Mármint ha van...)
Egyébként meg ötpercenként nem fogok felugrálni és kimenni a szobából senki kedvéért, főleg hogy 10-ből 9-szer teljesen szagmentesen trillázok. Akkor már most külön szobába is költözhetnék. Vagy inkább külön lakásba.
Érdekes, hogy a páromat eleinte nem zavarta, csak mostanában.
Az lesz itt amit 5-ös mond. Múlik a szerelem.
Hát ha ötpercenként fingadoznod kell, akkor nem ártana elslattyognod egy gasztroenterológushoz, mert valószínűleg problémák vannak az emésztéseddel.
A páromat meg nem kell sajnálni, mert ugyanezt az elvet vallja. Mint mondtam, nem lennék együtt olyannal, aki másként gondolkodik.
Én nem értek egyet a 6-ossal, de az előbb mondtad, hogy ritkán szellentesz, egy nap mindössze párszor. Utána meg azt írod, hogy 5 percenként kell.
Most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!