Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat nagyon zavarja ha fingok. Normális ez 2 év együttélés után? Egyébként engem meg az zavar, hogy cigizik. Én nem dohányzom és irtó büdösnek találom a dohányfüstöt, messziről érzem.
"mondás is van erről, valahogy így hangzik: "Amíg nem mertek egymás előtt fingani, addig nem is igazi a kapcsolat.""
Jaja, meg olyan mondás is, hogy az igazi férfi 100 kg fölött kezdődik. Ettõl még egyik sem lesz igaz. : )
Ezek maximum sz@r önigazolásnak mennek el, nem pedig egységes igazságnak. Gondolhatod kik találták ki ezeket a baromságokat.
Ráadásul a nem csinálunk a másik orra alá nem egyenlő a nem merünkkel. Mint azt fentebb is írtam, bárkivel előfordul, hogy kicsúszik. Álmában meg nyilván senki nem tudja kontroll alatt tartani.
De vazzze!!!!! Hol a viharban írtam hogy DIREKT AZ ORRA ALÁ csinálom?!!!!
Hihetetlen mennyire nem figyelitek amit olvastok? Vagy direkt csináljátok????
Egyikben sem találtam semmi undorítót, más miatt szakítottam velük :) De köszi az érdeklődést :)
Direkt a szobába, ahol épp vagytok. Nem tart semeddig átmenni a másikba vagy a wcre vagy bármi.
Aha... Legalábbis most ezt mondod. De valamiért kiábrándultál belőlük vagy nem? Mégis mi történt?
Amúgy írtam már hogy van ha olyat eszek akkor kb ötpercenként kell, de sokszor (jóval sűrűbben csak az érzés jön, aztán nem lesz semmi). Ha a te "Nem tart semeddig átmenni a másikba vagy a wcre" elvedet követném akkor ilyenkor gyakorlatilag ki is költözhetnék a közös helységből. Akkor meg az lenne a baj...
Egyébként próbáltam ezt hogy kimegyek, mikor jön az inger. Nos mire kiértem, elmúlt. Majdnem mindig így jártam. Akkor visszamentem és amint letettem a seggem, már ki us csúszott, vagy ha nem hát pár perc múlva megint jött az inger.
Az ilyen nõcik meg, akiknek mindez undorító, elgondolkodhatnának mondjuk azon hogy manapság a nõk számára egyfajta alapvetés, hogy "engem úgy fogadjon el a párom ahogy vagyok"... Miközben õk képtelenek elfogadni a kis pasijukat úgy ahogy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!