Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat nagyon zavarja ha fingok. Normális ez 2 év együttélés után? Egyébként engem meg az zavar, hogy cigizik. Én nem dohányzom és irtó büdösnek találom a dohányfüstöt, messziről érzem.
"Amíg nem mertek egymás előtt fingani, addig nem is igazi a kapcsolat."
"merni", és "direkt az orra alá szellenteni" (jaj, már látom, hogy ebbe is hogy bele fogsz kötni, hogy te ám nem is az orra alá eregetsz) távolról sem ugyanaz. Mi sem csinálunk problémát egy-egy szellentésből, de azért lehetőleg úgy intézzük, hogy ne legyen zavaró, vagy kellemetlen a másiknak. Meg azért az sem mindegy, hogy szépen csak kiengeded, vagy direkt arra játszol, hogy túlharsogja a Titanic hajókürtjét. Ugyanez a helyzet például a böfögéssel is. Volt olyan hölgy barátom, aki - mondván természetes folyamat, és nem is lenne egészséges visszatartani - direkt arra játszott, hogy minél hangosabbat, és nagyobbat böfögjön. Jah. Természetes folyamat, csak lehet diszkréten, és lehet zavaró módon is csinálni.
Az, hogy valamit merünk csinálni, nem azt jelenti, hogy kötelezően kell is.
Kérdező, ne foglalkozz velük, ezek meg vannak hibbanva.
Remélem, aki itt undorítózik, az rózsaillatút fingik. A kérdésed, válaszaid alapján veled semmi baj nincs. Ne hagyd, hogy belédbeszéljék a hibát, itt a párod a ludas. Mellesleg a cigit én sem viselném el a lakásban rövidre zárnám ezt a kapcsolatot.
Kedves kérdező! Megnyugtatlak nincs veled semmi baj, aki azt az elvet vallja hogy a fingást kint kell intézni a wc-n vagy máshol csak ne a másik előtt azt az embert én nem tudom elképzelni a való életben mert ez egy nagy baromság! Én 5 éve vagyok együtt a párommal (nő vagyok) őt is szokta zavarni ha előtte csinálom vagy sokat egyszerre vagy ha nagyon büdös de én egyszerűen nem veszem komolyan. Ő is szokott nincs ebbe semmi én emiatt sohase undorodtam tőle. A család többi tagja is szokott egymás előtt és sohasem volt ezzel gond. Sőt sokszor jót nevetünk rajta vagy rákontrázunk a másikra :D
Ez egy teljesen alap emberi dolog.
És ahogy shrek mondaná jobb kint mint bent. Szerintem egészségesebb fingani mint böfögni. Az Ázsiai kultúrában ha vendégségbe mész a vacsora asztalnál ha böfögsz vagy pukizol azt a házigazda dícséretnek veszi mert azt jelenti számára hogy jól laktál nála.
Szóval fingjatok nyugodtan és ne szégyenkezzetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!