Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a párotok minden nap (egész nap) az első szerelmével irogatna (akivel össze se jött, mert a csaj visszautasította) nem beszéltek már vagy 5 éve?

Figyelt kérdés
Mostmeg a semmiből mesélnek egymásnak meg képeket küldözgetnek, meg jól megértik egymást. Ha vezetés közben előveszi a telefonját akkor is csak vele irogat és nem is mondja el...azt hazudja, hogy munkaügyben keresik...Közben meg annyira mondja, hogy te vagy a legjobb dolog az életében és nem is kívánhatna jobbat...stb.
2023. aug. 29. 02:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

“ egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ha a közösségi médiában fent van egy csomó kép akkor miért kell privátban külön képet küldözgetni”

Uhh engem is nyaggatott régebben egy srác hogy küldjek neki fotókat, pedig pl facebookon vannak rólam képek. Én se értettem, valami fétis lehet vagy passz. Bizarr.

2023. aug. 30. 17:30
 12/23 A kérdező kommentje:

Mellesleg tudom, hogy gerinctelenség, de kicsit bizalmatlan vagyok az előző kapcsolatom miatt és nem, nem miattam lett vége. Ez más tészta.

Ha szembesítem, hogy mennyire zavar és tudok mindent akkor jönne a duma, hogy mi van a magánéletével meg nem lehetnek barátai...

Teljesen átlagos dolgokról dumálnak. Semmi bajom nem lenne és nem is volt soha bármikor bárkivel valaha is beszélt. Amúgy egyáltalán nem érdekelne, de ez a kapcsolat a lánnyal....évek óta nem beszéltek és mostmeg mint az örök bari exek úgy elvannak. Alig várom, hogy vége legyen.

2023. aug. 30. 17:33
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a birtokló típus. Nem szabhatom meg, hogy kinek mit, mikor írjon. Próbálok csak jobb lenni...még többet bele adni, de nincs változás. Mégha azért menekülne hozzá, mert velem van baja. A csajnak is szívesen írnék, de az önmegsemmísítés lenne. Csak legalább annyit, hogy nem lenne-e elég egy héten egyszer beszélni? Miért nem?
2023. aug. 30. 17:39
 14/23 anonim ***** válasza:

13 - "Próbálok csak jobb lenni...még többet bele adni, de nincs változás."

Mindig az tesz bele többet, akinek fontosabb a kapcsolat. Teljesen felesleges. Állj le ezzel.

2023. aug. 30. 21:56
 15/23 anonim ***** válasza:

"A csajnak is szívesen írnék, de az önmegsemmísítés lenne."

Hát lopd el a férjed telefonját és írj a férjed nevében! Ha ő képes erre, akkor te meg legyél képes megoldani ezt a problémát.

Ha nem megy, akkor egy kemény pasi nevében írj rá a férjedre, hogy vagy befejezi, vagy megbánja azt is, hogy megszületett.

#14-nek igaza van.

Nem többet kell beleadnod, hanem a fennálló kvázi viszonyt megszüntetned közöttük.

2023. aug. 31. 08:08
 16/23 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük. Továbbra is eljátszottam, hogy semmit sem tudok és magától mondott el dolgokat. Persze abban füllentett, amikor megkérdeztem, hogy milyen gyakran beszélnek. Azt mondta heti 1x-2x, de úgy gondolom, hogy csak nem akart engem megbántani. 😅 Párom mondta neki, hogy most itthon leszünk együtt és azért nagyon is érdekesnek tartom, hogy a csaj 2 napja nem jelentkezett. Legalább tiszteletben tartja, hogy létezem.

Na mindegy.

Kérdezte tőlem a párom, hogy reméli, hogy nem zavar engem. Csak barátkozni akar, mert régen is barátok voltak...

És nem, egyáltalán nem zavar, ha hetente 1x-2x beszélnek. A probléma ott kezdődik amikor azzal a gondolattal kel-fekszik az ember, hogy alig várja, hogy beszéljenek, ha folyton a mobilt nézi, hogy na írt-e már....Mindent lehet csak mértékkel.

2023. szept. 1. 00:07
 17/23 A kérdező kommentje:
A kép kérést még mindíg furcsálom, de ha csak egy átlagos és aktuális képet kér akkor sincs semmi. Talán magamból indulok ki, mert soha senkitől nem kérnék...
2023. szept. 1. 00:09
 18/23 Kései Sirató ***** válasza:
100%

"Persze abban füllentett, amikor megkérdeztem, hogy milyen gyakran beszélnek. Azt mondta heti 1x-2x, de úgy gondolom, hogy csak nem akart engem megbántani."

Majd abban is hazudni fog, hogy lefeküdt-e vele, de csak a te érdekedben, hogy nehogy megbántson.

2023. szept. 1. 08:10
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy hosszútávú lesz ez a kapcsolat.
2023. szept. 1. 11:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem is beszéném meg vele, mert szóra sem érdemes.

Összecuccolnék és lelépnék.

2023. szept. 1. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!