Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok minden nap (egész nap) az első szerelmével irogatna (akivel össze se jött, mert a csaj visszautasította) nem beszéltek már vagy 5 éve?
Nekem a férjem csinálta ezt, 6év házasság és 2 gyerek után.
Egy 10éve nemlátott dugópajtija felbukkant és elkezdett férjemnek irogatni. Eleinte csak hogy vagy, mi van veled. Mar ez is zavart.
Aztán elkezdett nosztalgiázni, hogy milyen jó volt a férjemmel, mennyire hiányzik neki az a régi idő, stb.
Férjem meg ahelyett, hogy letiltotta volna, csak semleges válaszokat adott.
Na nekem ez is kiverte a biztosítékot.
Én kerek perec kijelentettem, hogy vagy azonnal letiltja mindenhonnan a kisasszonyt, vagy foghatja a motyóját és mehet isten hírével. Hiába ennyi év, hiába a 2gyerek, én ezt nem nézem el
Letiltotta, azóta nyugi van
“ Ha vezetés közben előveszi a telefonját”
Mondjuk nálam ez önmagában szakítóok lenne, nem akarnék olyannal lenni aki próbál kinyírni.
Nincs jövő azzal, aki a múltban él.
Nem érdekel, mekkora szerelem volt, min mentek keresztül, stb.
Ha a partnerem a volt kapcsolataival nem tud szakítani végleg, akkor nem hozzám való.
Csak megemlítette nekem a csajt, hogy azért lenne vele mit megbeszélnie...
(Pontosan tudom, hogy már megbeszélte vele a beszélgetés elején ezt a témát...)
És mondtam, hogy tudom, hogy beszélnek egymással, de azt mondtam nem olvastam el, csak véletlenül láttam. Konkrétan mindent tudok.
Már harmadszorra kér a párom képet a lányról és egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ha a közösségi médiában fent van egy csomó kép akkor miért kell privátban külön képet küldözgetni? Lehet felteszem külön kérdésnek... komolyan érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!