Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hova kéne költözni ha a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova kéne költözni ha a nőnek van saját lakása, a férfi albérletben lakik és össze akarnak költözni?

Figyelt kérdés
A nő nem engedi hogy hozzá költözzön a férfi!
2023. aug. 28. 18:38
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Miért kezdeném verni? Eszembe se jut ilyen. Azt mondta hogy akkor szedjen tőlem albérleti díjat vagy mire gondolok, inkább akkor ne menjek oda lakni. Pont ez az hogy félti a lakását. Fél éve ismerem.
2023. aug. 29. 08:41
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Mitől félti a lakását konkrétan...? Hogy tönkreteszed vagy hogy nem tud kitenni?
2023. aug. 29. 09:03
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg korai neki az összeköltözés és nem szeretné megosztani az otthonát valakivel, akivel még nem mélyült el megfelelően a kapcsolata.

Szerintem ezt ne vedd magadra, hagyd, hadd formálódjanak a dolgok.

2023. aug. 29. 09:10
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Fél év ismeretség után nem feltétlenül sértődnék meg, ha nem akarná a másik megosztani az otthonát velem. Mondjuk, én is elég megfontolt vagyok, de szerintem nincs ezzel baj.

De miért ilyen sürgető az összeköltözés? Te szorgalmazod, vagy a párod?

2023. aug. 29. 09:18
 25/52 A kérdező kommentje:
Ha együtt vagyok vele akkor felesleges fizetnem az albérletet. Ezt mindenki beláthatja. Nem tudom mit félt pontosan, szerintem az önállóságát. Ha kapcsolatban van, akkor már úgyse lehet önálló, neki is meg nekem is igazodni kell a másikhoz. Neki könnyű, én nem jelentek neki plusz költséget.
2023. aug. 29. 09:21
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha az önállóságát félti, akkor alapból nem akar veled összeköltözni. Szerintem ezt ne erőltesd.
2023. aug. 29. 09:27
 27/52 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudtam! A nyakára akarsz költözni...joggal érezheti, hogy csak ki akarod őt használni.

Így nem is csoda, hogy nem akarja:")

Az, hogy számodra mi a logikus, az egy dolog, de ne légy már ilyen here, hogy máson akarsz élősködni. Fujj. 😖

2023. aug. 29. 09:27
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

Az ő részéről ez nem annyira egyszerű. Miért kellene neki plusz kolonc? Együtt jártok fél éve, azért az annyira nem sok idő.

Valószínű szeretne azt csinálni a lakásában, amit akar, nem átrendezni, alkalmazkodni, meg még pluszban ellátni vkit.

2023. aug. 29. 12:10
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve?

Én sem költöztetnék senkit ide fél év után.

2023. aug. 29. 13:57
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Meg az sem mindegy, mekkora az a lakás. Egy szobásba teljesen érthető, hogy nem akar mást. Egy nyugodt szabad perce nem lenne.
2023. aug. 29. 13:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!