Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nőkhöz szólok. Ti úgy vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőkhöz szólok. Ti úgy vagytok együtt a párotokkal, hogy tisztában vagyok vele és elfogadtátok, hogy bármikor lecserélhet titeket egy fiatalabbra, dögösebbre, bevállalósabbra vagy csak simán másmilyen nőre?

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam már, és ezt nők is írták, hogy minden nőt megunnak egyszer (mindegy mennyire szép, bevállalós stb.), meg azt is, hogy a férfiaknak kellenek az új ingerek, és hogy nem tudnak parancsolni maguknak, ha egy számukra vonzó nő bepróbálkozik náluk. Tehát a férfiak ilyenek, ezt el kell fogadni.

De hogy lehet ebbe belenyugodni? Hogy lehet abban a tudatban együttélni egy férfival, hogy bármikor megcsalhat, ha adódik az alkalom?

2023. aug. 21. 11:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha az ember lánya nem akkora szolgalelkű kapcarongy, hogy az egész életét a férfi szolgálatának szentelte házicselédként, saját karriert, boldogulást meg mindent alárendelve, akkor azért ettől kár kétségbe esnie :D
2023. aug. 21. 16:53
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
Hát én előbb tudnám őt lecserélni egy dögösebbre, fiatalabbra mint ő engem. Egy nő előbb talál kapcsolatot is, szexpartnert meg pláne. Aztán mégsem csalnám meg soha. Úgyhogy miatta sem aggódom ebből a szempontból.
2023. aug. 22. 12:03
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Mi szeretjük egymást, és megbízunk egymásban. Ezáltal nem így állunk a kapcsolatunkhoz, és egymáshoz sem. Egyikünk sem gondolja, a másikról azt, hogy minden jöttmenttel félrekefél, vagy majd lecserél.

Semmi értelme nincs az olyan kapcsolatnak, ahol az emberek így állnak a párjukhoz.

Ha ne adj isten mégis megtörténne, akkor ez van, fájni fog, és elengedjük egymást. De nem lehet, nem érdemes ilyen gyomorgörcsben élni az életet.

Ha így kell élned, akkor nem a megfelelő partnerrel vagy együtt, nincs meg a bizalom, ami egy valamire való kapcsolat alapköve. Csak vagytok egymás mellett, de nincs minősége, nincs tartalma.

2023. aug. 27. 21:03
 24/26 anonim ***** válasza:
18%

Nő vagyok és nem sokan fognak jönni azzal amivel én, de én is igyekszem elfogadni a "normális" társadalmi normákat és nem szólok le senkit aki "normálisan" akar élni.

De nekem más a normális.

Az ember nem arra lett kitalálva, hogy monogámiában éljen.

Egy ösztön szerű dolog, hogy egy nem elég és kész, ezen nem lehet változtatni. Nem csak férfiak vágynak másra, hanem a nők is.

Ne legyünk álszentek.

Mindíg van szebb, csábítóbb.

Nyilván előbb-útóbb unalmas egy emberrel együtt lenni és nehéz 5-10-20 évente új dolgot mutatni a másiknak.

Egy kalitkába zárt, korlátok közötti életet nem igazán szeretnék élni.

Én döntöm el a józan paraszti eszemmel, hogy nekem mi a jó. Mondhatnám, hogy a vallással meg a házassággal jött be ez a "szabadság ellenes" dolog, de ez egy igazán hosszú téma lenne és csak saját vélemény.

Évek óta együtt élünk a párommal (huszonévesek vagyunk), imádjuk egymást, de az a vágyam, hogy mással is együtt legyünk esetleg tartósan egy szeretőnk is legyen.

Szóval valamelyik...ahogy alakul, tudni fogunk egymásról.

Később nagyon szeretnék egy szimpatikus párt találni akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi és passzolunk egymáshoz, nyilván nem lesz egyszerű.

Mi kitartunk egymás mellett, hűségesek vagyunk.

Normális körülmények között, értelmes emberek módjára bármit meg lehet beszélni.

Nincs szükségem felesleges konfliktusokra, nem kell hazudozni vagy átverni a másikat és egy párhuzamos titkos életet élni a meglévő mellett, nem kell ellentmondani a saját és a párom vágyainak. Mert természetellenes.

2023. aug. 30. 18:56
 25/26 anonim ***** válasza:
27%

Hahaha valakiknek nagyon fáj az igazság. Sokkal szebb világban élnénk, ha szabadok lennénk. 😁

Ennyi álszent embert. Saját magatok ellen kűzdötök és a saját boldogságotok ellen. Akik lepontoztak azok meg is érdemlik a szenvedést.

#24 vagyok

2023. szept. 1. 22:17
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
xD
2023. szept. 4. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!