Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja vagyunk együtt, még korai lenne összeköltözni?
De.19 evesen úgy is meg fogja unni h raakaszkodsz. Te mit tudsz vinni a kapcsolatba? Mármint a puncidon kívül?
Hamar véget fog érni ez a kapcsolat…
1. Honnan tudod mit ad a kapcsolatba? Nem vagy vele, ne bíráld, ha nem tudsz neki tanácsot adni.
Ez rövid idő lenne, de lakva ismernéd meg a másikat. Nekem nagyon jó példa volt arra, hogy az akkori exemmel szakítsak, mert nemhogy dolgozni nem fog, de hazaani sem.
Jó tanuló pénz ez, az biztos.
Nem korai, felesleges időhöz kötni, ha nem adsz fel miatta amúgy semmit, gondolom otthon laksz a szüleiddel, ahova bármikor hazamehetsz, ha nem jön be a dolog.
Olyankor korai, amikor az egyiknek a saját lakását kell feladnia és nem lenne olyan egyszerű bárhová visszamenni, ha kell.
6. Ez természetes. Ezért szóltam hozzá érdemben, szerintem sem ez lenne.
De egyből nőként nyilván ezt kell hinni az emberről, ami azért nettó baromság..
Félsz valamitől kérdező, hogy itt vársz tanácsot, választ, hogy korai-e?
Vannak párok, akik 2 randi után összeköltöztek és évek óta együtt vannak. Léteznek olyanok is, akiknek nem jött össze, mert nem illetek össze.
Minden pár más és más. Lényeg a szerelem és az, hogy passzoljatok fontos dolgokban a többi meg kompromisszum és tolerancia, vagy őszinteség. Kettőtökön múlik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!