Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R.ó.b.e.r.t kérdése:
Mit tegyek ha a barátnőm meg üt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nem tudom kezelni a helyzetet és tanácsot szeretnék kérni mivel a körülöttem lévőknek szégyellem el mondani. Szóval 8 hónapja vagyok együtt a párommal. Ha bármi vita van nőlétére folyamatosan nekem jön. Üt vág ahol éppen ér. Egyszerűen csak tűröm. Nem vagyok képes meg ütni vagy el lökni. Egyszerűen nem megy hogy fájdalmat okozzak neki. Hogyan lehetne kezelni ezeket a kitöréseit és ezzel egy időben borzalmasan bántó dolgokat mond.
Köszönöm előre is.
2023. aug. 20. 17:25
22/26 A kérdező kommentje:
17/21 elozo este tortent egy vita eppen a pakolasbol. Masnap reggel tudjuk nornalisan folytatni? Mondom normalisan???? Itt egy szovaltas.. es ezt kovetoen jott amit irtam.
2023. aug. 21. 06:21
23/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gondoltam írok. Meg ígérte soha többet nem üt meg illetve közösen ki vesszük a részünket mindenből. Hálásan köszönöm a sok sok választ.
2023. aug. 21. 15:02
25/26 anonim válasza:
Szia! Jò „Domina“ tipusù baràtnôd van! Pròbàlj a kedvére tenni! Ha verni akar, - mond neki, hogy ezt ne csinàlja, mert nem fogadsz el testi fenyitést! Inkàbb mondja, meg mi a problémàja veled!
26/26 anonim válasza:
Szerintem ez csak egy béna kamukérdés. A kérdező arra volt kíváncsi, hogy egy bántalmazott férfivel is ugyanolyam empatikusak e a válaszolók, mint egy nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!