Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R.ó.b.e.r.t kérdése:
Mit tegyek ha a barátnőm meg üt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nem tudom kezelni a helyzetet és tanácsot szeretnék kérni mivel a körülöttem lévőknek szégyellem el mondani. Szóval 8 hónapja vagyok együtt a párommal. Ha bármi vita van nőlétére folyamatosan nekem jön. Üt vág ahol éppen ér. Egyszerűen csak tűröm. Nem vagyok képes meg ütni vagy el lökni. Egyszerűen nem megy hogy fájdalmat okozzak neki. Hogyan lehetne kezelni ezeket a kitöréseit és ezzel egy időben borzalmasan bántó dolgokat mond.
Pont hogy azért mondja, hogy nem fogsz kelleni senkinek, mert nehogy elhagyd. Leépíti az önbizalmad. A barátaid/családod nem kezdte elmarni még mellőled? Olvass utána a bántalmazó kapcsolatok jeleinek neten. Meg fogsz döbbenni, hogy miben élsz.
2023. aug. 20. 17:44
12/26 A kérdező kommentje:
A reggeli órákban egy könyvel jott nekem. Eltelt azota 8 óra és még az alkarom mindig be van dagadva. És egy almát is kaptam a fejembe.
2023. aug. 20. 17:46
13/26 A kérdező kommentje:
12/13 utanna olvastam basszus a 11 jelből 9 pontosan illik!!!
2023. aug. 20. 17:52
14/26 anonim válasza:
Vissza kell ütni, abból majd ért.
2023. aug. 20. 19:05
15/26 anonim válasza:
Kérdező, szakíts!
2023. aug. 20. 19:45
16/26 anonim válasza:
Lépj ki a kapcsolatból. Akkor vagy örök boldogtalanságra és magányra ítélve, ha vele maradsz, mert egy ilyen ember nem társ. Ha egyedül vagy, legalább nem vágnak hozzád egy könyvet vasárnap reggel... Nem nagy veszteség.
2023. aug. 20. 19:52
17/26 anonim válasza:
“ A reggeli órákban egy könyvel jott nekem. Eltelt azota 8 óra és még az alkarom mindig be van dagadva. És egy almát is kaptam a fejembe.”. Itt kicsit túltoltad kérdező és már kezd bűzleni a halacska.
2023. aug. 20. 20:02
18/26 anonim válasza:
Ez egy bántalmazott kapcsolat, ki kell lépni belőle. Amúgy nem kell visszautni, de nyugodtan lefoghatod a kezét, ha próbál megutni.
2023. aug. 20. 21:17
19/26 anonim válasza:
Kérdező, kérlek lépj ki!!! Senki nem érdemli meg semmilyen körülmények közt, hogy fizikai bántalmazást kelljen megélnie egy párkapcsolatban!!!
2023. aug. 20. 21:30
20/26 anonim válasza:
Nekem bejönne egy ilyen nő.
Szerintem azt tennéd a legjobban, hogy amikor beindul, akkor nnem bántod, de lefogod, leállítod, kissé erélyesen közlöd vele, hogy nyugodjon le. Amikor leállt, akkor közölni vele, hogy nem vagy a boxzsákja. Venni neki egy boxkesztyűt+boxzsákot, és vezesse le ott az energiáját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!