Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Követelhet-e valamit ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Követelhet-e valamit ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Együtt élünk a barátnőmmel már lassan egy éve, az én lakásomban élünk, de az ő lakcíme még mindig a szülői otthona így azon gondolkodunk hogy a lakcímét megváltoztatjuk ahol élünk közösen hogy könnyebben menjenek a postai dolgok. A kérdés tehát az, ha a lakcíme az én lakásomhoz fog szólni és egyszer netán véget érne a kapcsolatunk Ő követelhet valamit a lakásból, bármit tényleg ? Olvastam hogy van ilyen élettársi viszony és ott már vannak hasonló dolgok. Igazából szeretnék csak tájékozódni hogy hogyna működnek ezek a dolgok. Természetesen nincs semmi hogy szétmennénk de szeretek elővigyázatos lenni. Köszönöm előre is a válaszokat.

2023. aug. 18. 11:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

[link]

Na ti nagyokosok olvasgassatok. Na ki a tudatlan? Leirja h az 5 év él azokra a targyakra felujitasokra amit az 5 év alatt szerzett a 2 fel....na erre mit mondtok? Elöbb nezzetek utana mielőtt okoskodtok. Szoval amit 5 év alatt beletesztek anyagilag a lakasba mindennek a felet követelheti a kedves parod...

2023. aug. 23. 20:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Ja és ha osszehazasodtok akkor a lakas felet is. Kivéve ha bizonyitani tudod h pl ajandekba kaptad szüleidtől vagy orokolted
2023. aug. 23. 20:24
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Annyira kár beléd. Nagyon beragadt a baromság nálad. Javaslom a Ptk. olvasgatását inkább. De inkább hagylak.
2023. aug. 23. 20:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg neked kár....én legalabb tisztában vagyok a tényekkel.sajnállak
2023. aug. 23. 20:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Nincs 5 év... amit közösen vesztek, annak a fele jár.

Amúgy de, ki lehet jelenteni a saját lakásodból. Van személyes ismerősöm, akit az exe anyja kijelentett a házukból az állandó lakcíméről és de, konkrétan hajléktalan lett így hivatalosan.

2023. aug. 24. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!