Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Követelhet-e valamit ?
Baromira keveritek a szezont a fazonnal. Tök mindegy, kinek a nevén volt az autó, ha közösen fizették a hitelt, járt a fele a pasinak. Igen, sajnos vannak olyan helyzetek, hogy valaki szemétkedik. De attól, hogy nem lehet kirakni, tulajdonrésze nem lesz. Amúgy a tulajdonos kényszerkijelentést is kérhet az okmányirodában, csak mondom.
Együttélés közös vagyont nem keletkeztet. Élettársaknál a bíróság megállapítja a szerzésben való közreműködés arányát, így osztozkodnak. Azt meg már megbocsáss, te se gondolod komolyan, hogy közösen bebútoroznak egy házat, majd az egyik fél megtart mindent, a másik meg egy szál alsóneműben távozik. És mit kell már itt ezt az 5 évet emlegetni? Nincs ilyen, teljesen mindegy, hogy 9 évet vagy 13 hónapot voltak együtt, a magánvagyon magánvagyon marad. Házasságban is.
Könnyebb lepontozni valakit, aki nem a hülyeségeteket ismételgeti, mint utánajárni bárminek.
Hát nem tudom, akkor valamit nagyon rosszul csináltok. Én anno a válás után simán kijelentettem a volt férjemet az 1/1 tulajdonú házamból. A kutya nem kérdezte, hol lakik, mit csinál. 10 percig se tartott. Kicseréltettem a bejárati ajtót, átkódoltattam a kapu távirányítóját és ennyi volt.
18 évet betöltött nagykorúnak még a saját szülei se kötelesek lakhatást biztosítani, amennyiben középfokú nappali tanrendű tanulmányait befejezte.
#14, szerintem neked se ártana gondolkozni. Már írták, hogy a szerzés arányában részesülnek. Tehát a példáddal élve a jobban kereső fél kb. 9x részt kap, a rosszabbul kereső 1x részt. HACSAK meg nem egyeztek előtte szerződésben, hogy kinek mennyi az annyi. De ez nem jellemző.
#13, mi volt a papád a bíróságon? Mert még ha éjjeliőr, akkor is hihetetlen, hogy pont ő ne tudta volna elintézni, hogy minden jogszerű legyen. Itt valami más van a háttérben, csak az nem derül ki. Lényeg, hogy oltogassátok a kérdezőt a rémtörténeteitekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!