Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez korrekt elvárás egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez korrekt elvárás egy nővel szemben?

Figyelt kérdés

Nagyon sok nő azt mondja "Ha kaját akarsz az asztalra, akkor rendelj, vagy főzz magadnak." Én már ezt veszem alapállásnak.

Ugyanakkor klasszikus értékrenddel rendelkező férfiként én a következőt várnám: "Ha azt akarod, hogy főzzek, akkor segítesz meghámozni a krumplit és elmosogatsz." És akkor meghámozom a krumplit és el is mosogatok.

Úgy gondolom, hogy ezzel nem várok sokat egy nőtől, de lehet, hogy tévedek. Mi a véleményetek erről? Vajon elfogadhatatlan ez az elvárásom? Egy rabszolgatartó, nőket elnyomó hímsoviniszta disznó lennék emiatt?

2023. júl. 25. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Ha főtt krumpli a tervezett vacsora magában, akkor teljesen korrekt. Te megpucolod, ő felrakja főni a vizet, felvágja, megsózza, tálalja ha kész, te elmosogatsz. Így kb ugyanannyi melótok volt mindkettőtöknek.
2023. júl. 25. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nemrég szakítottunk a párommal, én főztem neki, elvarta, ritkán segített be valamibe, minden napra , reggelit, ebédet csináltam neki. Nekem természetes volt.
2023. júl. 25. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:

10es

alapvetően műszaki területen dolgozom :)

villanyszerelő vagyok és nem is rossz

rendesen járok a szakvizsgákra és bővítem a ellátható köröm

szeptembertől gyengeáramú képzésre megyek

szóval akár minden nap

de csak megjegyzem h nem szükséges minden nap főzni ... egy jó gulyás vagy káposzta 1-3 napig is simán eláll és finomabb is mint frissen.

2023. júl. 26. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi ennél egyszerűbben működünk: az főz, aki épp jobban ráér és ez csak hétvégén van. Hétköznap mindketten dolgozunk, egyikünknek sincs ideje.

Nyilván ha főzünk, akkor nem egy adag van. Bevallom, én nem is nagyon tudok csak egy adagot főzni, a legtöbb ételnél ugyanannyi idő egy adag, mint 2 adag.

Csak ebédre szoktunk főzni. Ha ezen felül párom kitalálná, hogy ő éjjel 2-kor almás pitét akar enni, akkor csinálhatja magának...

2023. júl. 26. 13:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

De megjegyzem, hogy ez esetben nem jössz oda kuncsorogni az én kajámhoz, mert semmit sem fogsz kapni belőle - pont nem érdekel.

Ha valamit szeretnék enni, elkészítem magamnak.

Ja, bocs, én duplán főzök, mert nem EHETEM ugyanazt, mint a barátom, ő meg nem szereti, a ditétás dolgokat, mégsem vergődök tized-ennyit sem, mint te. :D

2023. júl. 28. 20:42
 16/17 Négyszögletű Kerék válasza:
Oké, hagyományos értékek. A nő otthon vezeti a háztartást, a férfi 10-16 órákat tol le a munkahelyen és eltartja a családot. Ebben benne lennék.
2023. aug. 8. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os - És mikor vannak együtt?
2023. aug. 9. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!