Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom másfél-két órákat fürdik minden nap?
Azt hallanám, ha beszél.
Ha néha bementem (pl kérdezni vmit), olvasott vagy filmet nézett telefonon. De nem örült, hogy bementem. Nem mindig 2h, van, hogy 1h,van,hogy másfél.
Viszont az feltűnt, hogy mindig ilyen kerek, szinte percre pontos. Ez is fura.
Van külön szobátok a lakásban? Ha csak egy szoba-konyha garzonban laktok, akkor neki a fürdő a játékszobája. Oda vonul vissza, hogy kicsit kikapcsolódjon, egyedül legyen. Gondolom azért másfél-két óra, mert addig tart egy rész egy sorozatból, plusz még olvasgat utána valamit.
A tippem az lenne, hogy azért morcos, ha ki kell jönnie, mert ott mert nem csak azt csinálhat, amihez kedve van, hanem igazodnia kell hozzád és a közös életetekhez is és ettől megint befeszül. Ebből kiindulva lehet tényleg kicsit belefáradt ebbe a kapcsolatba, jó lenne ezt mielőbb tisztázni.
a 19/20 lepontozasabol latszik, hogy a nok meg ilyenkor is a homokba dugjak a fejuket :D de ahogy irtam, ilyen ez, amikor szembejon a valosag
(19 voltam)
26 LOL :) bocs, de igy meg szanalmasabb a sztory.
ha mar az a'gyon sem osztoztok, akkor a kerdes nem az, hogy "normalis-e h sokaig furdik", hanem az, hogy minek vagytok egyutt.
28: es ugy latszik furodni sem furdotok egyutt, sot, inkabb lekorhol, ha bemesz meg ha vegzett a furdessel. meg gondolom bevasarolni is jobban tudsz nelkule, sot, kirandulni is kulon mentek, mert o nem birja a tempot es folyton csak panaszkodna, hogy faj a laba.
a szexrol ne is beszeljunk, hiszen o nem akar megdugni, neked meg ez igy jo, mert a vibri amugy is izgatobb, mint a pasi. jobban kielegulsz.
de ha szamodra _ez_ a kapcsolat, akkor ki vagyok en, hogy palcat torjek feletted.
(ertsd ez ironiat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!