Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy masfel eve vagyunk egyutt, egyutt elunk es kb 2 hetente 1x van szex?
40 évesek vagyunk,asszony havi egyszer kiveri vagy max orál van.Normál szex nagyon ritka.
Szerintem már változókorba lépett, alig igényli a szexet.
Én magamnak csinálom, és szeretőm van mellette.
"minden este lefekszik az agyba es rogton alszik"
Fáradt, kimerült embernek nincs kedve a szexhez.
Van, akinek normális (nekem pl. bőven elég lenne), másnak a napi 2 a minimum.
Beszéljétek meg, hogy mi lenne jó mindkettőtöknek.
Szia!
Nálunk is kicsit hasonló a helyzet, én vagyok a lány, eleinte többet igényeltem, mint amihez neki kedve lett volna, most olyan heti kettő alkalom szokott lenni, ez nekem elég. Volt olyan, hogy egyikünk sem kívánta, akkor két hétig nem volt szex, mert elég feszült időszak volt a suli és a munka miatt.
Beszéld meg vele, hogy ő igyekezzen kicsit odafigyelni erre te meg kevésbé ezen aggódni és allapodjatok meg abban, hogy heti hány lenne nektek az ideális, persze ettől azért alkalmanként el lehet térni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!