Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, hogy masfel eve vagyunk egyutt, egyutt elunk es kb 2 hetente 1x van szex?
Figyelt kérdés
En vagyok a nő. Huszonevesek vagyunk. A paromon ugy latom, hogy ez neki igy teljesen jo. Latom rajta, hogy szeret, de nekem ez borzasztoan keves. Mar probaltam vele beszelni. Akkor kb 1 honapig surubben volt, de aztan megint elmult. Nekem kb eselyem sincs kezdemenyezni, mert kb minden este lefekszik az agyba es rogton alszik kb. Csak akkor van szex ha ő kezdemenyez, mert en kb minden nap ezt varom es ha ez megtortenik akkor nahyon boldog vagyok mindig. Szoktam hivni furdeni vagy zuhanyozni magammal, mert ott kicsit ra tudok maszni, de ez is 10bol 8szor csak 5 perc alatt letusol mellettem aztan ott hagy. Mit tegyek? En mar probaltam vele beszelni tenyleg de ha semmi nem valtozik akkor nem illunk ossze?2022. jan. 2. 13:53
11/17 Oldfire válasza:
Mindenkinek a fiújával van gondja? Miért nem találkozom ilyen nőkkel? Az én páromnak is elég 2 hetente. Többet igényelnék .
12/17 anonim válasza:
Hány kilós lettél azóta ?
Mennyire változott az alakod ?
Mennyire vagy ?még? kívánatos ?
13/17 A kérdező kommentje:
55kg vagyok es 170 cm szoval nem hiztam meg egyaltalan. A kulsom nem valtozott
2022. jan. 16. 15:01
14/17 anonim válasza:
✅ Egy dögös barátnőt kellene megkérni, hogy hajtson rá.
✅ Mennyire áll ellen neki.
✅ Jó lenne tudni, hogy a hormonok dolgoznának-e benne, ha nem rólad van szó :|
✅ Hogy érzed, kívánja a társaságod ? Vagy ha egyáltalán nem szexelnétek, akkor mennyire lenne kezdeményezős ?
✅ Szex nélkül, is hozzád bújik, és pátyolgat ? Szexen kívül szokott bármilyen más testi érintést végezni. Csók, simogatás, egyéb ölelkezős simi ?
✅ Mennyire törődik veled ? Hozd fel a GYEREK témát, vagy hagyj ott nála egy kamu tesztet az asztalon, nézd meg a reagálását, mennyire gondolkodik "közös-jövőben".
15/17 anonim válasza:
Jesszusom. Hány éves vagy kedves utolsó? Felnőtt kapcsolatokban nagyon nem divat ez a játszmázás🤣
16/17 anonim válasza:
Sajnos az itteni felhozatal alapján deee, csomóan idióta játszmázásokban vannak, és csodálkoznak, hogy miért szar a kapcsolatuk
17/17 anonim válasza:
✅ (#16.) PRÓBÁRA KELL TENNI AZ EMBERT !
✅ Nincs mese !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!