Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Pasimnak egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasimnak egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni,hogy azért nincs ideje mosakodni, meg rendbe tenni magát, mert annyira fáradt, homeoffice munkától..Miért fáradt folyton,hiszen ezen kívül tényleg semmit sem csinál?

Figyelt kérdés
Ha kérdezem reggel,miért nem vagy megborotválkozva,az a válasza,hogy nagyon fáradt,meg nincs ideje rá..8 és 9 óra között szokott felkelni,de nincs olyan,hogy ne mondaná azt,hogy fáradt...A melóján kívül annyi a dolga,hogy híbe,hóba lemegy a boltba a szomszéd utca közepén,és itt kifújt. Se takarítani, se semmi csak él mint Marci hevesen. Akkor mi a bánat oka van annak,hogy folyton fáradt,meg nincs ideje semmire, amikor a számítógépe előtt dolgozik? Más a gyerekek mellett karban tartja magát..itt még csak gyerek sincs..Kezd nagyon elegem lenni belőle.Még csak el sem kell járnia, a világ legkényelmesebb melóját csinálja, saját itthoni körülmények között.Nem döglik kint a melegben, meg futkoznia sem kell.Szünetet akkor tart amikor akar,mert a "maga főnöke".
2023. júl. 7. 14:12
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
57%

A depresszió tipikus tünetei a demotiváltság és fáradtság. Rengetegen nem akarnak/mernek segítséget kérni.

Attól még hogy nyomjátok rám a pirosat, nem lesz egyszerűbben kezelhető betegség 😊

2023. júl. 7. 15:23
 42/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem könnyen kezelhető.

Itt az élő példa a kérdező, aki a depressziós elmondása szerint és mégis megy tovább az élet, de azért a társán levezeti, mert valakin muszáj.

Éli az életét, de elégedetlen.

Míg a párja csak van.

Nem mindenkinél egyformán jelentkezik a betegség.

De a végeredmény tudjuk, hogy mi lehet ha nem kezelik...

2023. júl. 7. 15:26
 43/50 anonim ***** válasza:
18%
41- igen, van ilyen. És akkor mi a teendő? El kell viselni mindent a másiktól, mert ő depressziós, de nem mer, akar segítséget kérni?
2023. júl. 7. 15:29
 44/50 A kérdező kommentje:
Kezdetektől "morgolódnom kell vele", de csak pár hónapja vagyunk együtt..és így nem is tervezek vele már sokáig együtt maradni. Ahogy a szülőket megláttam,és a házat is amiben laknak,megvolt a véleményem,hogy "no ezért olyan a fiú amilyen",mert ezt látta, tanulta,és ráadásul a Kedves édesanyja (mert amúgy tényleg kedves, abban ninc shiba), elmondása szerint,mindent megcsinált helyettük. Az apja, a bátyja,és őhelyette is..Ezért is merem állítani azt,hogy nincs itt semmiféle depresszió a részéről,csak mérhetetlen lustaság. Ráadásul,most örül annak,hogy talált egy balekot aki majd megcsinálja helyette..Jaaa,nem mert a baleknak is elege van egyszer..
2023. júl. 7. 15:30
 45/50 anonim ***** válasza:
67%
Nem, mindkettőnek kezeltetni kellene ha mindkettő beteg.
2023. júl. 7. 15:30
 46/50 anonim ***** válasza:
50%

Ilyet én nem írtam sehol. Két dolgot állítottam:

1.) LEHETSÉGES hogy depresszió okozza az illető gondjait

2.) a depresszió egy betegség, és nem poénos

Nem tudom hol olvastál olyat hogy el kell viselni, szerintem összekevertél egy másik válaszolóval, én nem írtam ilyet.

2023. júl. 7. 15:33
 47/50 anonim ***** válasza:
83%

Eldontotted, hogy lusta, akkor hagyd el!

Te jöttél vele össze, arról ő nem tehet, hogy te becsicskuktál és most ébredtél fel.

2023. júl. 7. 15:33
 48/50 anonim ***** válasza:
91%

Köszi, hát így azért eléggé más a sztori. Ezek szerint simán ilyen típus. Adj neki ultimátumot aztán szabadulj meg tőle ha simán csak lusta akar maradni.

2023. júl. 7. 15:35
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ez a férfi nem megfelelő számodra, akkor hagyd el, ne szenvedj mellette.
2023. júl. 7. 15:36
 50/50 anonim ***** válasza:
90%
Felvázolnám az opcióit. Vagy keresünk neki egy pszichológust, aki kisegíti a depresszióból/kiégésből, vagy elkezd nagyon gyorsan mosakodni, mert ez tarthatatlan, és ha számít neki a kapcsolatunk, akkor megtenné azt a szívességet, hogy megmosakszik, hogy ne undorodjak tőle.
2023. júl. 7. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!