Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasimnak egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni,hogy azért nincs ideje mosakodni, meg rendbe tenni magát, mert annyira fáradt, homeoffice munkától..Miért fáradt folyton,hiszen ezen kívül tényleg semmit sem csinál?
Figyelt kérdés
Ha kérdezem reggel,miért nem vagy megborotválkozva,az a válasza,hogy nagyon fáradt,meg nincs ideje rá..8 és 9 óra között szokott felkelni,de nincs olyan,hogy ne mondaná azt,hogy fáradt...A melóján kívül annyi a dolga,hogy híbe,hóba lemegy a boltba a szomszéd utca közepén,és itt kifújt. Se takarítani, se semmi csak él mint Marci hevesen. Akkor mi a bánat oka van annak,hogy folyton fáradt,meg nincs ideje semmire, amikor a számítógépe előtt dolgozik? Más a gyerekek mellett karban tartja magát..itt még csak gyerek sincs..Kezd nagyon elegem lenni belőle.Még csak el sem kell járnia, a világ legkényelmesebb melóját csinálja, saját itthoni körülmények között.Nem döglik kint a melegben, meg futkoznia sem kell.Szünetet akkor tart amikor akar,mert a "maga főnöke".2023. júl. 7. 14:12
21/50 anonim válasza:
Pl HA depressziós, akkor neki nem ilyen egyszerűen működik.
22/50 anonim válasza:
Én a helyedben inkább aggódnék és azon lennék, hogy mielőbb jusson el orvoshoz. Lehet, hogy vaklárma, de ki kellene zárni, hogy komoly baj van...
23/50 A kérdező kommentje:
Ha lenne egy normális férfi mellettem, semmi bajom nem lenne. De folyton ilyeneket fogok ki..és valóban igazad van...ideje lenne hagynom a fenébe az egészet mert csak ilyen macskajancsik ragadnak, akiknek kell " a mamuci pótlék".
2023. júl. 7. 14:50
24/50 A kérdező kommentje:
Mindenki ráfoghatna mindent a depresszióra..én is depressziós vagyok..mert engem meg megviselt a költözés,és az,hogy elveszítettem nagyapámat a napokban..Mégis felkelek,és csinálom a dolgom..ez mese,és ostoba kifogás.
2023. júl. 7. 14:51
25/50 anonim válasza:
Én őszintén szólva nem értem azokat a nőket, akik inkább szenvednek valaki mellett, akit semmibe se néznek csak azért, hogy elmondhassák, párkapcsolatban élnek.
26/50 anonim válasza:
Ha folyton ilyeneket fogsz ki, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy miért engeded be az életedbe őket!
Miért hagyod, hogy addig fajuljon a helyzet, hogy annyira lusta, hogy fogat nem moss, vagy elmosogatni nem akar.
27/50 A kérdező kommentje:
Utolsó!Ebben igazad van, elgondolkozom a dolgokon.
2023. júl. 7. 14:53
28/50 anonim válasza:
Azért a fogmosás elhanyagolása ne a nő hibája legyen már! Ennek alap dolognak kellene lenni párkapcsolattól függetlenül.
29/50 anonim válasza:
Mondjuk szomorú a párod, látod, hogy nagyon el van gondolkodva sokat, karikasak a szemei, sokat ásít? Akkor bizony fáradt, depressziós, kiégett, vagy a szíve, a cukor is játszhat benne szerepet.
Nem biztos, hogy lusta...
30/50 A kérdező kommentje:
Kértem százszor,hogy menjen el orvoshoz. Csípjen fülön,és rángassam el? Kérjek neki időpontot,aztán nem megy el? Ezt az édesanyjával eljátszhatta abban az időben, amikor még kicsi volt..de velem nem.
2023. júl. 7. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!