Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Pasimnak egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasimnak egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni,hogy azért nincs ideje mosakodni, meg rendbe tenni magát, mert annyira fáradt, homeoffice munkától..Miért fáradt folyton,hiszen ezen kívül tényleg semmit sem csinál?

Figyelt kérdés
Ha kérdezem reggel,miért nem vagy megborotválkozva,az a válasza,hogy nagyon fáradt,meg nincs ideje rá..8 és 9 óra között szokott felkelni,de nincs olyan,hogy ne mondaná azt,hogy fáradt...A melóján kívül annyi a dolga,hogy híbe,hóba lemegy a boltba a szomszéd utca közepén,és itt kifújt. Se takarítani, se semmi csak él mint Marci hevesen. Akkor mi a bánat oka van annak,hogy folyton fáradt,meg nincs ideje semmire, amikor a számítógépe előtt dolgozik? Más a gyerekek mellett karban tartja magát..itt még csak gyerek sincs..Kezd nagyon elegem lenni belőle.Még csak el sem kell járnia, a világ legkényelmesebb melóját csinálja, saját itthoni körülmények között.Nem döglik kint a melegben, meg futkoznia sem kell.Szünetet akkor tart amikor akar,mert a "maga főnöke".
2023. júl. 7. 14:12
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
97%
Vagy valami lelki baja van, vagy komoly egészségügyi problémája. Érdemes lenne elmennie kardiológiára, családomban volt ilyen eset, hogy az illető mindig fáradt volt, kiderült, hogy alig működik a szíve, bármelyik pillanatban meghalhatott volna.
2023. júl. 7. 14:33
 12/50 anonim ***** válasza:
68%
El van kényeztetve a drága! Már annyira, hogy a testi higiéniára sincs igénye. Amíg kiszolgálod, addig nem is fog változni.
2023. júl. 7. 14:35
 13/50 A kérdező kommentje:
Sokszor azon is veszekedés van,hogy fut az anyjához elmondani..hogy folyton csak cseszegetem. Anyós utána meg nekem telefonálgat,hogy hagyjam a fiacskáját,mert tönkreteszem..Naaa, egyszer vettem fel neki ilyen miatt a telefont, veszekedés után meg hiába hívogat,mert úgy is tudom miért keres, így nem veszem fel. Amúgy van túlsúlya is, én erre is gyanakszom,hogy lehet cukor is az oka..de orvoshoz nem hajlandó elmenni.
2023. júl. 7. 14:37
 14/50 anonim ***** válasza:
4%
Hát ha feszt cseszegeted nem csoda, hogy az anyjának panaszkodik, talán hogyha végre befognád és türelmesen rávezetnéd, hogy súlyos probléma állhat mögötte, hogy folyamatosan fáradt, akkor elmenne orvosokhoz. De mivel azt érzi, hogy le se szarod, meg még beteg is így aztán nincs ereje, se kedve járkálni sehová.
2023. júl. 7. 14:40
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Most tulajdonképpen kérdezel, vagy csak random panaszkodsz? :D
2023. júl. 7. 14:42
 16/50 anonim ***** válasza:
86%
Minek vagy vele? Ez egy kisfiú, nem férfi.
2023. júl. 7. 14:47
 17/50 A kérdező kommentje:
Kérdezek,és elmondom a tényállást.
 18/50 anonim ***** válasza:
66%
Beteg, aha. Ha én gyanítom, hogy beteg vagyok, dokihoz megyek, nem várom valamelyik anyucit, hogy elcipeljen. Lusta disznó, ennyi a baja.
 19/50 A kérdező kommentje:
Miért vagyok vele? Sajnos manapság ennyire gyér a felhozatal...
2023. júl. 7. 14:48
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
És akkor muszáj mindenáron kapcsolatban lenned?
2023. júl. 7. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!