Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméletileg bármelyik srác járhat úgy, hogy idővel teljesen megváltozik a személyisége egy házasságban?
Hát ja, bárki, férfi is, nő is :D
Sok mostani 50-es, 60as ember az esküvői fotóján 22 évesen vékony csinos jóképű, most meg elhízott és ronda :D
A viselkedé is változhat persze, én is teljesen más voltam pár éve, mint most, pedig én fiatal vagyok.
Szomorú, hogy egyesek nem fejlődnek, hanem lecsúsznak a házas eveik alatt.
Amúgy a kérdés a nőkre is értendő. Ha maradunk a Harry Potteres példánál:
Lehet egy kedves, fiatal lányból Petunia néni?
Sem a házasságnak, sem a nemnek nincs köze hozzá.
Eltelik 20-30 év, annak van köze hozzá. Persze, hogy változik az ember. Az lenne para, ha nem változna. Hogy elhízik, az sajnálatos tendencia.
A konkrét példádban Petunia néni is kedves lány volt. Valahol a sokadik kötetben kiderül, hogy pontosan Vernon miatt lett ilyen: ő valójában irigy volt a húgára, hogy boszi, és szeretett volna olyan lenni, mint ő. Miután összejött Vernonnal, az ő lenézését vette át, mert ő rühellte alapból a másságot, így Petunia is felvette ezt az attitűdöt, ami később a része lett. Ettől lett olyan utálatos.
A példát visszakanyarítva az élethez, szerintem ez a valóságban is sokszor így van, külön-külön lehet nem savanyodna be egyik fél sem, viszont egyszerűen az évek alatt, a megszokással, az egymáshoz idomulással a legrosszabbat hozzák ki egymásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!