Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy srác kb 1 éve beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác kb 1 éve beszélgetünk de csak hanghívás vagy írás formályában , nem láttuk még egymást , bele lehet szeretni valakibe ugy , hogy csak online ismered meg a személyiségét és nem is láttad még sose?

Figyelt kérdés
De mindig várod , hogy beszéljetek és ha nincs akkor hiányzik? A mostani párkapcsolatomnál nem éreztem ezt , ez valami más , nem tudom le írní.. lehet , hogy csak kötödés az egész?

2022. márc. 9. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért szeretsz bele, mert magányos vagy és beleképzelsz sok mindent, amit szeretnél.
2022. márc. 9. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Kötődés is , de én beleszerettem. Bele lehet
2022. márc. 9. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
én úgy is beleszerettem valakibe hogy pár napja ismertem meg és csak írásban beszéltünk ... Vagy hát rohadtul kezdtem efelé hajlani. Lehet hülye vagyok, lehet nem, ez baromira nem szándékos dolog hanem csak úgy magától jön, magányosság ide vagy oda, más nők is voltak már az évek során de egyik se fogott meg nagyon, még ha telefonon beszéltünk se...
2022. márc. 9. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A baj hogy társít az elméd mellé egy képet és ha sokkal rondább akkor semmit nem ért az a lelki melegítés..
2022. márc. 10. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 ezért kell rögtön az elején képet kérni, olyat ahol minden látszik (nem a nemi szervekre gondolok, hanem arc,testalkat stb...), és lehetőleg friss kép legyen. És akkor nem szeretsz bele egy gnómba. A többi meg kit érdekel? Ha tetszik és izgat a szituáció, miért ne? Nem kell mindenben az értelmet vagy józan észt keresni, qrva unalmas lesz úgy az életed...
2022. márc. 10. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!