Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnál, adatnál magadnak rendszeres beöntést ha barátnőd erre kérne?
Szerintem is kontraproduktív.
Ettől függetlenül, a kérdés nyilván nem a szóban forgó lány lejáratására irányult. Illene legalább a kérdezőt azzal megtisztelni, hogy nem nevezzük a barátnőjét ostobának és idiótának.
A barátnődnek sok sikert a fertőzésekhez, amiket a hüvelyflóra kiirtásával sikerül idővel összeszednie :D ha már ápoltságról papol, legalább lennének rendben a biológiai alapismeretei..
A végbél nyálkahártyájt is teljesen fölösleges rendszeres beöntéssel nyúzni, normál bélműködés mellett semmi nem "gyűlik ott össze" 🙄
A csaj egyértelműen kattant, de te sem vagy százas, ha felmerül benned, hogy ehhez asszisztálj...
Jesszus Isten. Akkor ilyen alapon ne egyen/igyon az ember semmit, mert tisztáltalan lesz mindig. Durva:
A, vagy felejtős egy ilyen, vagy;
B, elküldeném pszichiátriára.
"A mások iránti tisztelet alapvető dolog. "
Majd én eldöntöm, hogy az én tiszteletemet ki kapja meg, és milyen értékrend alapján.
" Sajnállak a keserűséged miatt. "
Hát ez a mondat pont azt igazolja, hogy "bagoly mondja".
Mindenkinek más, hogy mi az, amit nem tud eltűrni és hol a határ. Nálam egyrészt a h.ülyeségnél, másrészt pedig a h.ülyeség megalázó elképzelésekkel való kombinálásánál - pl. hogy az értelmes, normális ember a koszos, sz.arszagú, igénytelen, ő az, aki nem csinál jól vmit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!