Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az a rossz szokás ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a rossz szokás ami idegesít a párodban?

Figyelt kérdés

Több mint két éve vagyunk együtt párommal és a kezdetektől fogva vannak (kölcsönösen) olyan szokásaink amik idegesítik a másikat mint pl.:

párom rossz szokásai: bár nem hagyja szanaszét a ruháit de nyitott szennyes kosarunk van és akárhogy dobja bele a zoknit vagy pólót egyszerűen nem talál bele és lóg a szennyeskosáron a cucc az valami undi… hiába mondom neki hogy figyeljen már oda de semmi értelme.

Vagy az én rossz szokásom ,hogy mindig szanaszét hagyom a kulcsaimat és mindig elpakolna a párom mert őt ez idegesíti..

Na ilyen dolgokra lennél kíváncsi!

Félreértés ne essék ,szeretem a páromat és elnézem neki ezeket csak kíváncsi vagyok más kapcsolatokban milyen idegesítő dolgok vannak.

2023. jún. 5. 16:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%

Rohadt cigaretta meg a kényelmessége.

Szerintem ezzel mindent elmondtam.

Lenne ezer dolgunk otthon például hétvégén, de ahelyett hogy ő is segítene gyorsan összekapni a lakást, inkább mindenre rápihen és jön az “előbb elszívok egy szál cigit”.

Ha megyünk valahova akkor is, én már szeretnék bemenni (pl. étterem, valami program), de nem mert még ő elszív egy szálat… -.-

Be kéne tiltani az egész dohányipart. Nem csak mert egészségtelen, de függőséget okoz és a mindennapi dolgokba belemászik. Mentségére szóljon, hogy a lakásban nem dohányzik és magát is ápolja, nem büdös vagy ilyesmi. Csak ezek az állandó kényszeres cigi körök ne lennének.

2023. jún. 5. 17:24
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Beledobja a hagymahéjat az üres szemetesbe, és benne hagyja a vizes koszos szivacsot a mosogatóban. Sokszor akaratos.
2023. jún. 5. 17:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Reggel fél órát öltözködik és sminkeli magát és mindenhonnan elkésünk. Amikor találkozunk valahol megbeszélt helyen már előre tudom, hogy késni fog. Ő pedig attól akad ki rajtam, hogy néha 2-3 napig nem mosogatom el a tányérokat és akkor mosok ha már hegyekben áll a szennyes. Nem indítom el a gépet félig megrakva, ha összegyűlik annyi hogy tele legyen, akkor indítom el.
2023. jún. 5. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy semmit nem tud megállni szó nélkül.
2023. jún. 5. 19:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán takarítok de szeretem megőrizni a rendet, ő gyakran takarít de nem is vigyáz a rendre...mindent szanaszét hagy.
2023. jún. 5. 22:16
 16/22 anonim válasza:
0%

Sajnos van egy pár... 😑

Sokáig élt otthon, ez nagyon meglátszik abban, mennyire veszi ki a részét a házi munkából.... Konkrétan derogál neki mosogatni, de még egy mosást se tett be magától soha. Iszonyúan válogatós, szerinte én nem tudok főzni ( soha senki nem panaszkodott a főztömre rajta kívül), de elvárja, hogy minden nap legyen főtt kaja.... 🙄 Én a kislányunkkal itthon vagyok, ő dolgozik és múltkor kifejtette, hogy nem tudja miben vagyok kifáradva. Most készülök az államvizsgára is+ jogsit is csinálom, illetve van egy nagyobb gyerkőc is, őt én viszem-hozom oviba/oviból. Az zavar, hogy nem értékeli igazán a dolgokat, rengeteget panaszkodik, pedig nagyon sok segítséget kap a szüleitől.

Magára szeret sokat költeni, a családra már kevésbé, bár magamnak veszek mindent, ha esetleg mégis vesz nekem valamit - nem én kérem tőle, megemlíti... 🤷

A kinti dolgokat megcsinálja, de a lakásban lévőkkel nagyon keveset foglalkozik... 🙁

2023. jún. 7. 12:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ez egy alom kapcsolat, én meg szülnek legalább két gyereket ide :D hogy a francba lehet ennyire vak néhány no, de komolyan?

Mondom ezt nőként.

2023. jún. 8. 08:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mosogatok,mosok, takarítok, ő főz.De ígyis fut a lakás, mert reggeltől estig melózom ahogy ő is.
2023. jún. 8. 10:58
 19/22 anonim válasza:
0%

#17-es!

#16-os válaszoló vagyok. Igen, nagyon nehéz sokszor, néha én sem értem magam, miért vagyok vele, de valamiért mégis. Azt nem tudom, meddig leszünk együtt, de még érdemes küzdeni, ha végképp eljön nálam az a pont, hogy már teljesen belefáradtam, nyilván nem fogok vele maradni, nekem is van életem. De egyelőre kitartok...

2023. jún. 8. 12:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Ezért baromira nem éri meg küzdeni. Hány éves vagy?
2023. jún. 8. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!