Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjátok meg így a közös programokat? Többi lent
Figyelt kérdés
A barátnőm elég nagydarab, jóval 90 kg felett van. Ezzel nem is lenne semmi gond, nagyon szeretjük egymást és boldog párkapcsolatban élünk. Viszont vannak dolgok, amiben nem tudunk közös pontra jutni, és néha feszkóhoz vezet. Én nagyon szeretek kirándulni, túrázni. Viszont ő nem, és nem is akar néha sem eljönni velem, hiába próbálom rávenni azzal is, hogy csak annyit megyünk, amennyit ő is bír. Ő inkább passzívabb, otthonülősebb típus, vagy olyan programokat kedvel, ahol nem kell túl sokat mozogni.. Ugyanakkor azt sem szereti, ha sokat lógok másokkal, és kevés időt töltünk együtt. Ti hogy oldjátok meg az ilyen szitukat, hogy otthon se legyen gond? Azt elfogadom, hogy ő nem bír felmászni velem egy túraútvonalon, nem is akarom felvinni, de hogy legalább feszkó ne legyen? 30N 28F
Elég nehéz erre rávenni, meg annyira nem is hiszem hogy ez lenne a megoldás.
2023. máj. 29. 20:49
22/30 anonim válasza:
Akkor lesz megoldás, ha Te is érzed, hogy itt nem a túráról van szó és nem is a súlyáról.
2023. máj. 29. 21:06
23/30 anonim válasza:
Na, most jó kis fejtörőt kaptunk az biztos.
Ma nem fogok aludni szerintem, mert azon fog járni az agyam, hogy akkor vajon mire gondolhat a 22- eske.
2023. máj. 29. 21:23
24/30 anonim válasza:
Volt kedvesem kétszer akkora volt,mint a barátnőd.Én 88 kg vagyok.....Sétálni gyakran mentünk együtt,sietni nem tudott.Nyáron úszni jártunk olyan strandokra,ahol nincsenek sokan.Szégyellte a testét.Bicajozni,hosszabb túrákra a haverokkal mentem.Sajnos kiköltözött Angliába.Ha szeretitek egymást,megoldjátok a problémát.
2023. máj. 30. 13:56
25/30 anonim válasza:
24.
Te vagy az töki, aki a dagi nőket kedveled. ????
Sokszor elgondolkodtam már, hogy a kedvesed vajon miért költözőtt ki Angliába, ha szerettétek egymást.
Neki megkellett volna becsülni azt, hogy egy sportos srác szereti őt, mert közel 200 kilóval, lehet, hogy soha többet nem lesz férfi az életében.
Szerintem már úgy megbánta, hogy kiment, mint a 8-at fiadzó kutya. 😁😢
2023. máj. 30. 14:43
26/30 anonim válasza:
A testvére után ment ki dolgozni.Egy darabig tartottuk a kapcsolatot.Talált a hormonbetegségére gyógyszert,sokat fogyott.
2023. máj. 30. 15:23
27/30 anonim válasza:
Na hála a jó Istennek.
Akkor most már talán jobban érzi magát.
Akkora súllyal se rendesen aludni, mozogni, semmit nem lehet rendesen csinálni.
2023. máj. 30. 16:12
28/30 anonim válasza:
Bocs,de nincs teljesen igazad.Ő dolgozott,hetente egyszer bement a céghez,a többit otthonról csinálta.Főzött,takarított,szinte mindent csinált,csak lassabban,több pihenővel.Kicsit eltúlozzák a kövér nők életét,sötétebbnek hiszik,mint a valóság.
2023. máj. 30. 17:32
29/30 anonim válasza:
28.
Ebben lehet, hogy igazad van, de hidd el, hogy ha egy 100 kilós nő lefogy 70-80 kilóra,
/ és akkor még mindíg mem ideális/, akkor soha többé nem akar 100 kiló lenni, mert érezni fogja a hatalmas különbséget az életvitelében.
Persze. Lehet csinálni mindent, szó se róla. De érezni fogja a különbséget.
2023. máj. 30. 19:35
30/30 anonim válasza:
Össze sem jönnék egy túlsúlyos férfival, pont ezek miatt. Én szeretek túrázni, kirándulni, és nekem nem fér bele, hogy ő majd ezért nyivákol meg korlátoz.
Felejtős. Ha jót akarsz MAGADNAK, szakítasz, mert ez csak rosszabb lesz. Ő SOHA nem tesz majd a saját egészségéért, te meg eszed a kefét, hogy azt tedd, amit szeretsz vagy otthon ücsörögj mellette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!