Hogyan oldjátok meg a programokat tápszerrel?
Eddig szoptattam, most viszont úgy néz ki egyre kevesebb a tejem, tápszert kell kezdeni ...
Minden olyan könnyű volt eddig, csak elővettem a cicim és szoptattam kocsiba stb, elmehettünk 5-6 órát is messzebbre stb. Most hogy oldjam majd meg? Forraljak vizet és tegyem termoszba vagy ti hogy csináljátok a kiruccanásokat?
Vettem tápszer adagolót. Az enyémbe 3 etkezésnyit lehet külön külön kimérni. Plusz termoszban viszek forró vízet. Étkezés előtt 15-20 perccel megcsinálom, így mire megéhezik fogyaszthatóra hűl. Plusz egy cumisüvegbe viszek vizet, inni. Tudod a tápszer mellé már javasolnak némi vizfogyasztást is.
Viszont én mindig plusz egy tápszer adaggal számolok, mint ahány szerintem kelleni fog. Jobb a biztonság.
Nekem is a kiporciózott tápszer, termoszban forróvíz és babavíz vált be. Mindkét gyerekem tápszeres volt az első perctől, simán meg lehet szokni.
Szerintem a forróvízből kevert és hűtött tápszer nem jó, mert a forróvíz "kinyírja" a vitaminokat. A leírás szerint is 40 fokra kell visszahűteni a vizet és max. akkor belekeverni a tápszert.
Veszek egy tápszeradagolót abba min.3 adagot kimérsz.
Egy cumisüveget.
Egy flakon babavizet.
Megmikrozod ahol vagy.
Ennyi
*veszel
Kitaláltak már elég régóta nem kel merokanal se csak annyi hogy kimered a vizet és kész...
Nem egy nagy tudomány
Kb ugyanez, annyi kulonbseggel, hogy a hideg vizet mar eleve berakom az uvegekbe, de csak fel adagnyi vizet.
Ha latom, hogy ehes a baba, akkor felontom termoszbol a szulseges mennyisegre, a homerseklete igy pont jo.
Szinten tapszeradagolot hasznalol, 4 adag fer bele es abbol csak bele kell boritani a port az uvegbe.
Kb fel perc alatt kesz az eheto homeraekletu tapszer.
De ha csak annyi idore megyek, hogy egy etkezes lesz, akkor nem is viszek termoszt, hanem melegentartoba rakom a frissen forralt vizzel megtoltott cumisuveget, a pontos mennyiseget toltom mar bele. Kb 3 oran at tartja melegen a vizet.
Nekem mindharom gyerek tapszeres (vagy voltak a nagyok), aoha nem volt ebbol gond. Kb barhol megetetem a picit is, buszon, vagy buszra varva, parkban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!