Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldjátok meg így a közös programokat? Többi lent
Mondjad neki kap juti falatot a burgeresnél túrázás után.
Vagy ,hogy a hegy tetején van egy meki.
Ilyen motiváló szöveget adj be neki.
Hát...nem mondom, hogy nekem fitneszmodell testem van (mert nem), de én pl.: elég mozgékony vagyok, én is szeretek sokat menni, sétálni, várostnézni, kirándulni stb.
Az egyik legjobb barátnőm 100 kg plusz, de vele egy városnézős nyaralás vagy egy kirándulás hasonló okok miatt lehetetlen. Nem tudom hányszor okozott feszültséget az, hogy én meg mások is még mentünk volna, ő meg folyton leülni akar, azt keresi hol lehet ülni.
En ilyrnkor sokszor leszek ideges, mert így nem lehet várost nézni v kirándulni. De azt is meg kell értenem, hogy fizikailag képtelen rá. Közben meg szeretem, az egyik legjobb barátom.
Nyilván nálunk van az a megoldás, hogy akkor ilyen programokat nem csinálunk együtt, pedig nagyon sajnálom, mert jó lenne.
Pláne ha a másik ember a társad...őszintén nem akarok undok lenni, mert én is tudom, hogy milyen súlyfelesleggel élni (mondjuk rajtam sose volt sok plusz) de jót tenne neki ha fogyna. Nem csak a kapcsolatotok miatt, hanem az egészsége miatt.
2es
Én emiatt nem szakítanék, de értem mire mondod, engem is zavar
3as
Köszi a részletes válaszod. Nem nagyon opció a fogyás, és nem is hiszem, hogy segítene.
#4 az is tény, hogy aki lusta azon a fogyás se feltétlen változtat. (Miért nem opció?)
Viszont akkor nincs más, mint leülni és megpróbálni megbeszélni, hogy te elmész barátokkal vagy egyedül v passz ő meg addig csinal magának programot. Nincs ebbe semmi rossz, persze jobb lenne együtt.
"Emiatt" = nagyon komoly probléma kérdező, ő nemcsak azért nem megy, mert kövér, van rajta súlyfelesleg hanem, mert ő alapból otthonülő típus.
Ami rendben van csak, akkor minek a frásznak generál feszültséget abból, hogy te viszont szeretsz ide-oda menni? Nélküled nem tud meglenni, vagy elvárná, hogy otthon ülj a négy fal között? Ellentétek vagytok és igaz, hogy néha, olykor veled tart és te nem várod el, hogy úgy tempózzon, mint te - ez plusz, DE az baromi nagy mínusz, hogy azért veszekedik, amikor nélküle mész!
Majd jön az, hogy féltékeny lesz, nem fog benned megbízni (ha már nem tart ott), vagy kevésnek fogja magát érezni (szintén, ha már nem érzi) és egyre több lesz a vita, megutáljátok egymást és szakítani fogtok (lehet előtte hűtlenség is lesz).
Megéri húzni az időt? 🙄🤔
Hát én nem tudnék otthon ülni, az biztos. Megmondanám neki, higy vagy velem jön, vagy megyek egyedül. Ha nem tetszik, agyesz-bugyesz.
Visszakérdezek: mégis milyen közös programotok lehetne? Gondolkozz. Esetleg leüksz vele tévézni, és akkor te is elhízol, vagy halálra unid magad, megőrülsz a 4 fal között, ami szintén veszekedést generál.
Hát... sok boldogságot kívánok!
Mondjuk ez nem (csak) súlyfüggő, én sem szeretek túrázni, maximum valami könnyedebb kirándulás valahol, ahol nincsenek nagyon emelkedők.
Ha megkérdezed, hogy azt várja, hogy egyáltalán ne járj túrázni, akkor mi a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!