Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek mit tegyek? Ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Ha a barátommal kijövünk a boltból, mindjárt nyúl is a szatyorba,és veszi ki a csokit,meg a fornettit és tömi magába mindenki szeme láttára. Hiába szólok rá,neki áll feljebb.

Figyelt kérdés
Mivel rajtam is van felesleg, szeretek nagyon gyalogolni,mert jó kis túra elmenni a boltba,meg vissza. Együtt szoktunk elmenni. A pasim miután kilépünk a boltból,rögtön tömni kezdi a fejét, pedig 125 kg körül mozog. Szégyenlem magam,amikor ezt csinálja,és hiába is kérem,vagy szólok rá,azt mondja lexarja..Mit tudok tenni,hogy hagyja ezt abba? Ha minden áron ilyeneket akar enni,akkor ne ott,és ne akkor,amikor a közelében vagyok..ne vegyenek egy kalap alá vele.. Hogy szoktassam le? Ráadásul ha hosszabb távot 5-6 km-t gyalogolunk, elkezd hisztizni,hogy éhes,és nincs kedve beszélgetni sem út közben.
2023. máj. 22. 23:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Van saját fizetésem, nem tart el senki. Nem akarnék ilyen embertől függeni..Isten őrizz.
2023. máj. 22. 23:52
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Akkor miért vagy vele együtt? A soraidból kiderül, hogy már nem szereted. Talán úgy érzed, nem találnál jobbat?
2023. máj. 22. 23:55
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
A szex se lehet túl izgalmas egy olyan emberrel, akit lenézel és szégyellsz.
2023. máj. 22. 23:57
 14/26 A kérdező kommentje:
Igen,attól félek,hogy ugyan ilyenbe fogok belefutni, mint ő,vagy rosszabba és ezt nem akarom.
2023. máj. 22. 23:58
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Senkibe nem muszáj "belefutnod." Választhatsz olyat, aki nem ilyen, vagy maradhatsz egyedül is🤷🏼‍♀️
2023. máj. 23. 00:21
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem itt a fő probléma az hogy dagadt. Ha egy sportos srác zabálna melletted az nem lenne probléma szerintem.

De egyébként megtudom érteni, amikor a volt barátnőm pizzat evett pizzara hetekig és már látszott is rajta és nem is mozgott semmit. Ott elgondolkoztam hogy én biztos ezt akarom? Én nem fogok feleségül venni egy harci kocát az biztos.

Én is odafigyelek a mozgásra és az étkezésre akkor ezt elvárom a masiktol is.

2023. máj. 23. 01:10
 17/26 anonim ***** válasza:
85%

Azt írod, hogy rajtad is van felesleg, akkor azt is összeszedted valahogyan...

Egyébként meg: ha attól parázol, hogy ilyenbe futsz, és inkáb bundorral a fejeden vagy együtt a pároddal, akkor nem is érdemelsz jobbat. Ha akarsz jobb életet, tegyél érte, lépj ki ebből a sz..rból, amit kapcsolatnak nevezel! Tökéletes senki nem lesz, de azért a tökély, és aközött, ahogy most beszélsz a pasidról, hatalmas különbség van. Egy ilyen egészségtelen zsírdisznó mellett ugyan ki akarna megmaradni, aki meg teljesen más életmódot él, másra van igénye?! Ismered a mondsát: hasonló a hasonlónak örül, te pedig nem olyan vagy, mint ő. Legalábbis elméletben nem akarsz olyan lenni, gyakorlatban meg...te vagy még vele...

2023. máj. 23. 06:01
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg ez a debil volt a legjobb az összes közül? Mert ha igen egy percig sem sajnállak.
2023. máj. 23. 08:18
 19/26 anonim ***** válasza:
86%
Arra nem gondoltatok, hogy úgy is vasarolhattok, hogy nem vesztek csokit meg fornettit ?
2023. máj. 23. 08:23
 20/26 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem tedd azt, hogy befejezed ezt a "kapcsolatot".

Alapvető dolog, hogy ha valakit szeretek, akkor felvállalom, és nem szégyellem. Akkor sem, ha vannak előnytelen tulajdonságai. Normális körülmények között az ember nem azért jön össze valakivel, hogy mutogathassa másoknak, hanem azért, mert szereti. Ennek én itt a szikráját sem látom.

2023. máj. 23. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!