Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy férfi tényleg szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi tényleg szerelmes, akkor lemond a szexről is a nő miatt?

Figyelt kérdés
Megelégszik kevéssel is, és tényleg eltűri az igaz szerelem miatt hogy sokat van visszautasítva szexuálisan. Nők ti erre vágytok igaz?

#szex #Visza utasítás #Eltűrt visza utasítás
2023. máj. 9. 05:28
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
26%

37 ahogy ők csinálják azt is csqk tűrni lehet :D

Ha hagyod magad hamarabb szabadulsz elven vannak nők:D

2023. máj. 9. 16:33
 42/55 anonim ***** válasza:
62%
Jav #31
2023. máj. 9. 16:35
 43/55 anonim ***** válasza:
32%

40. Igen, egy vér feminista oldalon ez természetes. Mindig a férfiak a bénák. De most beszéljünk már a béna nőkről is oké? Akik csak fekszenek mint egy kidőlt fa. Gondolom itt a férfi a hibás, ki más. Vagy a szexuálisan analfabéta nőkről. Fura hogy az élet minden területén a férfiaktól várjátok a csodát, de ha a helyzet úgy kívánja, azzal jöttök hogy a nők micsoda pengék mindenben, a férfiak nélkül is szuper az életetek. Ó, nőkről rosszat? Az szembe meg a 21-ik század eszmeiségével! Mindig minden rosszról a férfiak tehetnek.

Egyébként meg rengeteg dologban jó vagyok, ez már bizonyított tény, nem vagyok nagyképű, csak már unalmas hogy a férfiakat minden lehetséges fórumon ekézik. Igen, az ágyban is jó vagyok, sajnos voltak nők az életemben akik ezt a szintet nem tudták értelmezni. Van ez így. Ők ilyenek.

2023. máj. 10. 11:56
 44/55 anonim ***** válasza:
34%

43. Amíg a férfi hajtja jobban a szexet, neki kell arról gondoskodni, hogy legyen kivel csinálnia. Ezt pedig úgy érheti el, ha a nő is élvezi.

Neked sem nagyon lenne kedved, ha orgazmus nélkül maradnál minden alkalommal.

2023. máj. 10. 14:59
 45/55 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt. Egy két hét vagy egy hónap

Ha szerelmes akkor még jobban is vágyik utánad.

2023. máj. 11. 15:26
 46/55 anonim ***** válasza:
10%

44. Ti nők nagy orgazmus mágusok vagytok, miért várjátok a férfitól? Egy férfi is ugyan így elvárhatja egy nőtől nem? Mi abban a vonzó amikor egy nő csak fekszik, jujjj ezt ne, jujjj azt ne, fújjj orál kizárva stb. Aztán ez is a férfi hibája?

Tudod mikor kell egy férfinak ezerrel pörögnie? Ha nem tetszik a nőnek. Na akkor kell folyamatosan meghozni a kedvet a szexhez! Bár ez is fura, mert ti nők csak a nagy szerelmeitekkel vagytok kapcsolatba, azokkal akikért annyira oda vagyok! Aztán mégsem vonzódtok szexuálisan?

Magam részéről nem tudom értelmezni a szexuális bénázást, nekem ez idegen, én magamból indulok ki! Remélem nem baj!

2023. máj. 11. 17:52
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vannak férfiak, akik csak reszelnek, de vannak nagyon jók is.

A méret se mindegy, van hogy két ember nem kompatibilis. Volt olyan partnerem, akivel minden szinten jó lett volna a kapcsolat, de a szex nem ment.

Ez is olyan, hogy két emberen múlik, kölcsönös örömszerzés. Ez vonatkozik mindenre, nem csak feküdni mint egy fa, és a kölcsönös orál is.

A nőkön is múlik a dolog, nem csak várni a kielégülést, ismerni kell a saját testünk, és igen vannak izmok, amiket edzeni és karban kell tartani. A masztizás se ördögtől való, hanem egészséges önismeret. Hogy várjam el a másiktól hogy tudja mi a jó nekem, ha magam se tudom.

Sok barátnőmmel beszéltem, tényleg vannak olyanok akiknek a szex nem fontos (persze ez meg van indokolva). Van aki, hogy maradjon a pasi a kapcsolat elején többet adott, aztán ha már biztos volt elmaradt, van aki úgy ment bele hogy a férfi tudta hogy mit kap, de mégis maradt.

Van olyan is, ahol a férfi adta elő a nagy étvágyat és a nő maradt hoppon.

Két emberen múlik és hasonló étvágy igenis fontos egy kapcsolatban, mert csak egyre nagyobb sértődés és feszültség lesz, ami megcsalással vagy válással végződik.

2023. máj. 14. 09:05
 48/55 anonim ***** válasza:
76%
Jah és a 30 feletti nőknek romlik az étvágya is hülyeség. Nekem nagyjából ekkor került helyre sok minden. Sokkal jobban élvezem mint eddig valaha :)
2023. máj. 14. 09:07
 49/55 anonim ***** válasza:
85%
48. Neked. Viszont az a baj, hogy ahogyan te is, mindenki általánosít. Nincs olyan hogy a nők vagy a férfiak. Nem kell megindokolni hogy ki miért nem szereti vagy szereti a szexet. Én pl. nem szeretek táncolni, nem okolom ezért a zenét vagy a táncpartnereimet. A szex is ugyanilyen. Van aki nem élvezi, csak hát milyen jó a másik nemre fogni. Vannak akik kaphatnak bármilyen szuper partnert, a bennük lévő görcsök, gátlások sosem hagyják kibontakozni, és lehet hogy a libidója is nulla.
2023. máj. 14. 11:11
 50/55 anonim ***** válasza:
76%
46 te ne nagyon menj közel nőkhöz, anál meg orál, a kedvenceid, simán megy pasikkal is, akik szerinted amúgy is jobb fejek, problem solved.
2023. máj. 14. 17:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!