Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi tényleg szerelmes, akkor lemond a szexről is a nő miatt?
37 ahogy ők csinálják azt is csqk tűrni lehet :D
Ha hagyod magad hamarabb szabadulsz elven vannak nők:D
40. Igen, egy vér feminista oldalon ez természetes. Mindig a férfiak a bénák. De most beszéljünk már a béna nőkről is oké? Akik csak fekszenek mint egy kidőlt fa. Gondolom itt a férfi a hibás, ki más. Vagy a szexuálisan analfabéta nőkről. Fura hogy az élet minden területén a férfiaktól várjátok a csodát, de ha a helyzet úgy kívánja, azzal jöttök hogy a nők micsoda pengék mindenben, a férfiak nélkül is szuper az életetek. Ó, nőkről rosszat? Az szembe meg a 21-ik század eszmeiségével! Mindig minden rosszról a férfiak tehetnek.
Egyébként meg rengeteg dologban jó vagyok, ez már bizonyított tény, nem vagyok nagyképű, csak már unalmas hogy a férfiakat minden lehetséges fórumon ekézik. Igen, az ágyban is jó vagyok, sajnos voltak nők az életemben akik ezt a szintet nem tudták értelmezni. Van ez így. Ők ilyenek.
43. Amíg a férfi hajtja jobban a szexet, neki kell arról gondoskodni, hogy legyen kivel csinálnia. Ezt pedig úgy érheti el, ha a nő is élvezi.
Neked sem nagyon lenne kedved, ha orgazmus nélkül maradnál minden alkalommal.
Kizárt. Egy két hét vagy egy hónap
Ha szerelmes akkor még jobban is vágyik utánad.
44. Ti nők nagy orgazmus mágusok vagytok, miért várjátok a férfitól? Egy férfi is ugyan így elvárhatja egy nőtől nem? Mi abban a vonzó amikor egy nő csak fekszik, jujjj ezt ne, jujjj azt ne, fújjj orál kizárva stb. Aztán ez is a férfi hibája?
Tudod mikor kell egy férfinak ezerrel pörögnie? Ha nem tetszik a nőnek. Na akkor kell folyamatosan meghozni a kedvet a szexhez! Bár ez is fura, mert ti nők csak a nagy szerelmeitekkel vagytok kapcsolatba, azokkal akikért annyira oda vagyok! Aztán mégsem vonzódtok szexuálisan?
Magam részéről nem tudom értelmezni a szexuális bénázást, nekem ez idegen, én magamból indulok ki! Remélem nem baj!
Tényleg vannak férfiak, akik csak reszelnek, de vannak nagyon jók is.
A méret se mindegy, van hogy két ember nem kompatibilis. Volt olyan partnerem, akivel minden szinten jó lett volna a kapcsolat, de a szex nem ment.
Ez is olyan, hogy két emberen múlik, kölcsönös örömszerzés. Ez vonatkozik mindenre, nem csak feküdni mint egy fa, és a kölcsönös orál is.
A nőkön is múlik a dolog, nem csak várni a kielégülést, ismerni kell a saját testünk, és igen vannak izmok, amiket edzeni és karban kell tartani. A masztizás se ördögtől való, hanem egészséges önismeret. Hogy várjam el a másiktól hogy tudja mi a jó nekem, ha magam se tudom.
Sok barátnőmmel beszéltem, tényleg vannak olyanok akiknek a szex nem fontos (persze ez meg van indokolva). Van aki, hogy maradjon a pasi a kapcsolat elején többet adott, aztán ha már biztos volt elmaradt, van aki úgy ment bele hogy a férfi tudta hogy mit kap, de mégis maradt.
Van olyan is, ahol a férfi adta elő a nagy étvágyat és a nő maradt hoppon.
Két emberen múlik és hasonló étvágy igenis fontos egy kapcsolatban, mert csak egyre nagyobb sértődés és feszültség lesz, ami megcsalással vagy válással végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!