Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha egy férfi tényleg szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi tényleg szerelmes, akkor lemond a szexről is a nő miatt?

Figyelt kérdés
Megelégszik kevéssel is, és tényleg eltűri az igaz szerelem miatt hogy sokat van visszautasítva szexuálisan. Nők ti erre vágytok igaz?

#szex #Visza utasítás #Eltűrt visza utasítás
2023. máj. 9. 05:28
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként szeretek szexelni. Már azzal, aki tud. Akivel nem szeretnek a nők szexelni, az valószínűleg nem ügyes.
2023. máj. 9. 09:08
 12/55 anonim ***** válasza:
89%
A jó szexet én is szeretem nőként. Az idétlen reszelést nem, attól lecsökken a libidóm.
2023. máj. 9. 09:12
 13/55 anonim ***** válasza:
100%
Ha a no nem akar szexelni altalaban annak vagy erzelmi oka van vagy nem vagy szamara eleg jo.. de ezekrol nem szoktak beszelni ..
2023. máj. 9. 09:23
 14/55 anonim ***** válasza:
24%

Klissé hegyek! El kell fogadni hogy a nők felét nem érdekli szex.

Nekem 30 felett volt a szám, így bőven van tapasztalatom. Én mindig ugyanolyan voltam, érdekes volt ahol könyörgöm kellett, volt ahol meg berángattak az ágyba. Több mint a felénél tabu volt az orál. Szerintem engedjük már el ezt a nők imádják a szexet, mindig a férfiak a gyengék sztereotípiát. Én beszélgettem velük, el is mondták hogy egy kirándulás, egy jó program nekik többet ér mint a szex. Nem igazán élvezték, hiába tettem meg mindent. Ezen változtatni sem akartak. Azt is elmondták hogy ők sosem masztiztak, a férfiakban sem látják a szexuális vonzalmat vagy élvezeteket. Volt a középréteg, akikkel ha volt szex ki lehetett hozni egy közepes szintet, de igazából se nem hajtották a dolgot, se nem tették oda magukat az ágyban. Meg voltak azok akik élvezték, pörögtek!

El kell fogadni hogy nem minden nő szexéhes, nem minden nőt érdekel és nem minden nő képes az orgazmusra. Tehát ők mondják hogy nem, lehetsz te bármekkora Adonisz meg kan, bármennyire figyelmes.

2023. máj. 9. 11:25
 15/55 anonim ***** válasza:
0%
Igen
2023. máj. 9. 11:41
 16/55 A kérdező kommentje:
14. Hát látod, ezt nagyon nem akarják felfogni!
2023. máj. 9. 12:00
 17/55 anonim ***** válasza:
80%

Attól, hogy rossz voltál az ágyban és veled nem kívánták a szexet, az másokra nézve semmit sem jelent.

(Igen, biztosan rossz voltál, mert olyan hülyeséget írni, hogy "nem minden nő képes az orgazmusra", csak olyan tud állítani, aki egyáltalán nem ért a nőkhöz. Legfeljebb az nem képes, akinek vagy valami komoly szellemi gátja van, például nemi erőszak áldozata volt, vagy valamilyen komoly testi problémája van; bár ezek sem feltétlenül indokok, pláne egy figyelmes és odaadó partner mellett, akivel együtt tud fejlődni és javulni.)

A legtöbb embernek, a férfiaknak is, többet ér egy közös utazás vagy az együtt töltött idő, mint ezek helyett lefeküdni. Az a jó, ha mindenből van, az már az adott személytől (nem nemétől) függ, hogy milyen preferenciái vannak.

Eleve rengeteg nő szégyelli a szexuális vágyait és fantáziáit, mert sajnos sok az idióta férfi, aki szégyenbe hozza emiatt. Például egy nagyon jó barátnőmet az exe kinevette, amikor felhozta, hogy szeretné, ha kinyalná, majd a következő, jelenlegi párjának nagyon sokáig nem merte felhozni a témát, mert tartott tőle, hogy ismét csak kinevetik majd. Ez nem egyedüli eset, főleg ha figyelembe veszed, hogy mennyire képes sok férfi megsértődni, ha egy kicsi kritikát is kap az adott nőtől.

2023. máj. 9. 12:02
 18/55 anonim ***** válasza:
85%
Férfiakként miért próbáltok úgy tenni, mintha jobban ismernétek a nők (eleve nem lehet általánosítani) szexuális igényeit és vágyait? Nem sértésből írom, de ez nevetséges.
2023. máj. 9. 12:03
 19/55 anonim ***** válasza:
6%
Azert aki volt mar legalabb 5-6 novel van selytese rola ..
2023. máj. 9. 12:09
 20/55 A kérdező kommentje:
18. Jo tehát akkor ilyen alapon én férfi vagyok aki végez házimunkát. Saját lakásom van, egyedül tartom tisztán. Innentől kezdve egy nős se jöjjön azzal hogy a férfiak kihasználják a nőket, mert nem takarítanak eleget. Én megteszem, és ne a nők akarják már megmondani hogy milyenek a férfiak.
2023. máj. 9. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!