Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,ha szégyenlem a pasimat? Sokszor nagyon szépen ízlésesen,ki vagyok sminkelve, ő meg eljön ezer éves farmerben meg bandás fekete pólóban.Mindig néznek bennünket a bevásárlásnál. Ez miért van?
Senkit nem érdekel. A férfiak meg persze hogy néznek, mert nő vagy, és ösztönlény a legtöbb.
Ha szégyelled a pasidat, akkor meg szakíts vele.
Az enyém sem egy hagyományos értelemben vett főnyeremény, de imádom és büszke vagyok rá.
Azert neznek, mert irigykednek, mit tudhat a csavo, hogy ennyivel jobb noje van.
Amugy a bandas polokkal nincsen baj, farmert vegyetek ujat, menj el vele, dobjatok ki ami mar szar.
Elég gáz, ha neked a bevásárláshoz is ki kell rittyentened magad.
Mai napig nem tartom nőnek az olyan embereket, akik bizonyos mennyiségű smink nélkül nem tudnak kilépni az ajtajukon.
Ok, hogy színház az egész világ, de viszont a színházban sem folyamatos az előadás.
Magyarul pasid egy igénytelen tróger akivel megjelenni sem lehet sehol. Értem.
Tényleg ez volt a legjobb az összes közül? 😑
Komolyan sokaknak tök természetes a 10 éves lyukas kopott igénytelen farmer meg a kinyúlt nyakú Mody Dick-es póló? Gondolom ehhez társuló kitaposott büdös tornacipővel. 🤦
A csaj meg normálisan felöltözve nőiesen...
Öcsém ennyi igénytelen trógert komolyan. 😂
Van az egyenes módszer: megmondod, hogy vegyen már fel valami normálisat, esetleg menjetek el együtt vásárolni, segítesz.
Sok pasinak nem csak igénye nincs az öltözködésre, de nem is tudja azt se, hogy kezdjen neki.
Van a gonosz módszer: pl. küldd el bevásárlókocsiért, mire visszaér, te már kacarászva beszélgetsz valami jól öltözött pasival. Hátha leesik neki, hogy a konkurencia kicsit többet tesz bele a megjelenésbe, ideje, hogy összekapja magát.
Mindkét esetben esélyes, hogy inkább besértődik, mert nem fogadott el úgy, ahogy van, akkor meg minek vagy vele?
És tényleg: minek vagy vele?
Mondjuk megmondod neki?
Én a férjemnek mindin megmondom, ha kinyúlt pólót akar felvenni, amikor megyünk valahova, pl.vendégségbe. Szívem, ezt ne! El ne gxere ebben a pólóban!
Hát ennyi.
Nem túl bonyolult.
De komolyan! A mai világban nem tudnak kommunikálni az emberek? Mi történt?
Hát ha szégyenled ott már baj van. Én is szégyelltem az exemet. Lyukas ruhákban járt meg volt egy fél év amikor mindig ugyanúgy nézett ki! Oké alsót meg pólót cserélt de ezek nem látszottak, pulcsija, nadrágja, cipője ugyanaz volt, ráadásul a nadrág a f.nál lyukas is volt. Meg az utcán hülyén énekelt, pedig jó hangja van de direkt ilyen szar hanggal tolta. Persze ha szóltam valamiért megsértődött.
De mással nem volt ilyen bajom soha hogy nem öltözködik jól vagy ilyenek és így kell mutatkoznom vele. De ez az exem nagyon kínos volt és mindig is szégyelltem őt. (Hülye tini voltam nem tudom miért jártunk :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!