Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom reggel óta nagytakarít, mi a f. baja van?
Hát beszéljétek ezt meg. Ha éjszakás vagy,hagynia kellene aludni. Én akkor takarítok mikor párom el megy éjszakára mert másnap délig alszik én meg hagyom és igyekszem csendben tenni venni vagy olvasok. Ő sem zörög ha én vagyok éjszaka után.
Amúgy állandó éjszakás vagy? Mert akkor őt is megértem valamikor ki kell takarítania.
Az meg hogy ki be kapcsolgatja a porszívót nagy takarításkor úgymond normális. Dugd be a füled és hallgass zenét
Munka után nem szoktam aludni menni, mert nem szeretek nappal aludni. Szóval nemaz van, hogy nem hagy aludni.
Felváltva takarítunk általában hetente 3-4x, szóval azért szerintem annyira kosz nem lehet, hogy indokolt lett volna egy maratoni nagytakarítás.
Segíteni meg azért nem segítettem neki, mert nem hagyja, ha meg valamit letörlök, ő újratörli, szóval semmi értelme.
A kapcsolatunk egyébként jó (monogám, 10en akárhány éve együtt), mindig csak ilyen baromságokon veszünk össze, hogy takarítás, meg mi legyen főzve, mert szerintem túlzás leporszívózni a falakat. Köszönöm a válaszokat. Igen melegfront
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!