Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom reggel óta nagytakarít, mi a f. baja van?
Figyelt kérdés
Éjjeli műszakban dolgozom és állítólag éjjel 4 óta takarít. Minthogy rendben van a dolog, engem eddig ez nem szokott zavarni, de most fejébe vette, hogy mindent kipucol. Elhúzigálja a bútorokat, mögöttük súrol, a krva porszívó 3 percenként megy, 200 fajta takarítószert használ mindenre, már tele a tüdőm mindennel, elegem van. Ez nem normális szerintem. Mondtam neki, hogy hagyja abba, de nem. A sorozatonat se tudom nézni emiatt. Micsináljak? Aludni se lehetne ettől, nem mintha tudnék. Mielőtt valaki megkérdi mindketten pasik vagyunk.2023. ápr. 20. 13:11
1/17 anonim válasza:
Mi lenne, ha inkább segítenél neki, aztán jól kiszellőztetnétek?
3/17 A kérdező kommentje:
Nálunk állandó szellőztetés van, és nem segítek neki mert nem hagyja.
2023. ápr. 20. 13:16
4/17 anonim válasza:
Tavaszi nagytakarítás ideje van. Nem sokára vége-kitartást:D
Amikor egy ilyen van, redszerint belsőleg is elindul egy takarítás az egyénnek.. Szóval ne csak a láthatókra nézz:D A sorozataid megvárnak..
5/17 anonim válasza:
Kifogtál egy takarításmániás férfit? Hát komám, ennyi erővel nőd is lehetne. :-)
6/17 A kérdező kommentje:
De csak nekem idegesítő hogy 5 percenként 2 percre porszívóz? Utána súrolós hangok, porszívó, káromkodás, porszívó, pakolásos hangok, porszívó. Megöl ezzel
2023. ápr. 20. 13:27
7/17 anonim válasza:
Ez ilyen. Majd abbahagyja, elobb-utobb elfogy a kosz.
8/17 anonim válasza:
Hat, ha egyszer belelendul, akkor hadd csinalja. Benned fel sem merul, hogy segits? Te nem laksz ott?
9/17 anonim válasza:
De miért nem hagy aludni ha éjjel dolgoztál?
10/17 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem hagyja, hogy segítsek. Viszont úgy néz ki végzett a lakás nagy részèvel. Ilyeneket akkor csinál ha elutazunk, csak ilyen tervben sincs.
2023. ápr. 20. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!