Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért furcsa az,hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért furcsa az,hogy a barátomnak és nekem is külön szobánk van? Van amikor én vagyok az ő szobájában egy házon belül,van amikor ő jön be hozzám. Miért néznek ránk furcsán emiatt?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást, szeretünk együtt csinálni dolgokat, viszont teljesen más az életritmusunk. Ő szeret sokáig fent lenni,én korábban fekszem. Ő korán kel,én későn. Szeretjük a saját ágyunkat, ő is és én is sokat forgolódunk,viszont így külön ágyban és szobában senki sem zavar senkit.Miért olyan furcsa ez mégis mások számára?
2023. ápr. 13. 00:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez tök jó dolog, de rám is furcsán néztek emiatt. Sőt, egy barátnőmmel ezért lett vége.

Egyszerűen a legtöbb embernek van egy begyöpösödött elképzelése mindenről és csak annyiból áll a véleménye. Érvek, tapasztalatok nem érdeklik. Ez a "tömeg".

2023. ápr. 13. 00:40
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Megnyugtat a tudat, hogy engem semmilyen szinten nem érdekel, hogyan éltek?
2023. ápr. 13. 01:26
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Mert furcsa. Általában nem így csinálják.

Ez nem gond, de szokatlan, az emberi agy meg a szokatlan dolgokkal foglalkozik, mert régen növelte a túlélés esélyét.

Logikus amit mondasz, de mégis fura.

2023. ápr. 13. 02:07
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Én megértem az érvelet amiket mondasz, de az tuti, hogy saját házasságomban hosszú távon nem tolerálnám. 1-1 este oké lenne, ha nagyon máskor fekszik-kel az ember, vagy betegség idején, ilyesmi. De minden nap... Ő szerelmem, őt akarom, legyen ott! Egy légtérben velem!
2023. ápr. 13. 04:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert szokatlan, mások nem így csináljak. Ez a furcsa definíciója. Ne foglalkozz velük. Én is ismerek ilyen párt. A srác horkol, a csaj meg pofozkodik álmában. Majdnem ráment a kapcsolatuk arra, hogy nem tudnak aludni, amikor kitalálták ezt. Kezdetben nekik is fura volt, de azóta élnek, mint Marci Hevesen.
2023. ápr. 13. 06:01
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
Erről a teljesen magánjellegű információról egyáltalán hogyan szereznek tudomást "mások", kérdező?
2023. ápr. 13. 06:44
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Inkább ez mint hogy horkolás miatt ne tudjak pihenni mikor amúgy is felszínesen alszok. Általában a férfiaknak nincs ezzel baja, a nők mániája hogy csak így lehet aludni a pároddal különben brühühü nem is szeret.
2023. ápr. 13. 08:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Átmennek látogatóba és megmutatják nekik, hogy ez itt Pista ez meg Ági szobája.
2023. ápr. 13. 08:52
 9/13 anonim ***** válasza:
7-es ez azért nem teljesen igaz. Én néha éjszakánként kimegyek a konyhába olvasni, mert nem tudok aludni. Inkább kint elfoglalom magamat, minthogy zavarjam a férjemet a pihenésben. És gyakran szokta nekem említeni, hogy éjszaka felébredt, hogy nem vagyok mellette és aludni úgy tud a legjobban, ha tudja, hogy ott vagyok. És nem egy tutyimutyi férfiról van szó. Van akik szeretnek együtt aludni, van akik meg nem. Mi nagyon szeretünk, én csak úgy tudok aludni, ha valamim hozzá ér. A barátnőm meg a férje inkább párnát ölelgetnek az éjszaka, de nem egymást. Ők nem szeretik, ennyi. Van ilyen is olyan is.
2023. ápr. 13. 09:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez azért nem annyira ritka és nem is új dolog... A nagyszüleim mind a két oldalról külön aludtak egy idő után, hogy ne zavarják egymást horkolással, éjjeli botorkálással stb.-vel.
2023. ápr. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!