Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres rá a közösségi hálón ha minden rendben van a kapcsolatunkban?
Vannak ebben a kapcsolatban is hullámvölgyek és hullám hegyek, de épp jó volt minden, amikor észrevettem hogy az egyik exére keresett rá az egyik közösségi felületen.
Mit gondoltok erről miért lehet?
Próbáltam finoman és nyugodtan rákérdezni, tagadta.
Amikor elszólta magát hogy rá keresett akkor pedig üvölteni kezdett…
Mi a véleményetek?
Azt, hogy rákeresett, önmagában nem tartanám problémásnak, viszont a tagadás már nagyon gyanús, az üvöltés pedig egyenesen elfogadhatatlan.
Ugyanakkor az ő oldalát nem ismerjük. Az is lehet, hogy semmilyen alattomos szándéka nem volt, de úgy érezte, mégis "rákényszerül" a titkolózásra, mert pl. korábban is feszültség lehetett már abból, hogy féltékeny lettél. (Bennem az is felmerült kérdésként, hogy hogyan botlottál a keresési előzményeibe. Véletlen volt, vagy rendszeresen csekkolod? Amúgy bízol benne? Korábban adott rá okot, hogy ne bízz benne? Biztosan minden rendben van ebben a kapcsolatban?) Az sem mentené fel őt semmi alól, ha ez lenne a helyzet (mert bármilyen okból üvölteni a másikra nagyon gáz, én már csak emiatt is menekülnék), de a megértésben talán segíthet, ha végiggondolod ezeket is.
Ennyi infóból csak tippelni tudunk, valójában te ismered a kapcsolatotok kontextusát.
Lehet azért üvöltött mer már elege van, hogy azt nézed mit csinál.
Én is nézem néha az egyik exem. Semmit nem akarok tőle, örülök is hogy nem lett több...de kíváncsi vagyok mi van vele. Semmi hátsó szándék.
Az, hogy elszólta magát és kiabált nem jó jel, arra gondolnék ez esetben, hogy nem olyan jó ez a kapcsolat, mint te gondolod.
Vagy te vagy nagyon féltékeny és azért ordított, vagy az exbe kapaszkodik, menne vissza, mert igazából nem szeret.
Mindkettő opció rossz, úgyhogy megkérdezném, hogy mi a probléma gyökere. Természetesen ha ismét üvölt, akkor tovább nem pazarolnám tovább rá az értékes időm és akkor sem, ha bizonytalan lennék vele kapcsolatban továbbra is, mert nem változna meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!