Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 32 éves és nagyon trehány és hisztis is sokszor férfi létére. Utóbbi akkor,ha nem tudja kialudni magát,mert neki 8-10 óra alvás kell, előbbi meg a nap során bukik ki. Ti is szakítanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Nem képes leszedni magáról a macskaszőrt, sáros cipőben képes elmenni bárhova, nem rak rendet maga után,nem jegyzi meg,hogy mit hova szoktam tenni,hol a helye.Ami szerinte rend, az szerintem káosz,és sokszor ezért is "fenyegetem meg azzal",hogy itt hagyom és hazamegyek, szakítok vele. Egyetemre jár, és már járt azelőtt is,mielőtt megismertem és ide költöztem. De belegondolni sem merek,hogy milyen vélemény lehetett róla, ha valaki meglátta, hogy csupa szőr a ruhája,vagy 3 hétig eljár ugyan abban a pulcsiban. Nagyon úgy érzem,hogy tényleg szakítanom kellene, mert 3-4 naponta hatalmas veszekedések vannak ezek miatt a dolgok miatt. Ilyenkor természetesen, én vagyok a rossz..mert hogy ő szeretne velem egy szép napot eltölteni...és nem akar veszekedni..De könyörgöm...hogy lehet,hogy egy 32 éves férfi nem veszi észre,hogy milyen trehány magára,és a környezetére is?2023. márc. 20. 16:10
11/17 anonim válasza:
Nem szereted és irritál is, tessék szépen összecsomagolni és elsétálni.
12/17 anonim válasza:
Nem fog megváltozni. Neki valószínűleg ez a káosz és rendetlenség a komfortos, ezt szokta meg. Én nem bírnám.
13/17 anonim válasza:
Ez a pasi egyszerűen undorító. Mire vársz még?
14/17 anonim válasza:
ráadásul még egy olyan bolond nőt nem fog találni, aki ezt ennyi időn keresztül elviseli,hanem eleve szóba sem áll majd vele.
A világ tele van olyan nőkkel akik sokat tűrnek, vagy "én majd megváltoztatom" szindrómában szenvednek
15/17 anonim válasza:
Minek vagytok együtt, ha ennyire szr?
16/17 anonim válasza:
Legalább hetero. A nagyon pedáns pasik homik.
17/17 anonim válasza:
ha rendben tartok körülötte mindent,és ő 1 perc alatt összecseszi,akkor tényleg nincs keresnivalónk egymás mellett.
11,15 jót mond, és te is tudod ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!