Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszadalmas ismerkedéssel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszadalmas ismerkedéssel, vagy minél előbbi szexszel lehet megfogni a másikat?

Figyelt kérdés
Elveszíti az ember érdeklődését a másik iránt, ha már megtörtént az aktus? Tényleg jobban akarják azt aki kevésbé adja magát oda?

2022. dec. 25. 03:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Erre nincs megoldóképlet!

Szexel SEM érdemes taktikázni, nem ezen fog múlni.

2022. dec. 25. 04:37
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
A jó szex az alapja mindennek, bárki bármit mond.
2022. dec. 25. 05:14
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Hülyeség. A jó szex nem egyik pillanatról a másikra lesz jó, ez egy készség, amit tanulni és fejleszteni lehet. Sok hozzad hasonló hülye van, aki szerint ha az első nem jó, akkor szr lesz az egész kapcsolat. De nem baj, így legalább a normális emberek atesnek a rostadon és normális part találnak :D
2022. dec. 25. 06:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja.

N

2022. dec. 25. 07:15
 5/16 Hans Pötterman ***** válasza:
100%

Emberfüggő sztem is.

F

2022. dec. 25. 07:37
 6/16 anonim ***** válasza:
24%
#2! Nagyon igazat írt. Jó a szex akkor már azt nem igazán lehet elrontani.
2022. dec. 25. 07:58
 7/16 anonim ***** válasza:
46%

És igenis a jó szex az alapja.

Vagyis ha rossz a szex, vagy netán kevés, az megöli a kapcsolatot. Az, hogy ki meddig huzza otthon a négy fal között, az sajnos Mo.-n erősen anyagi helyzet kérdése.

Én mind a mai napig össze-összejárok 10-15 évvel ezelőtti bnőkkel, csakis egy kellemes mindent elsöprő együttlétre és mind a mai napig ugyanolyan tutti a szex, mint anno.

Én nem akarok megnősülni, és nem telepedtünk egymásra. (FB és társain sem)

2022. dec. 25. 08:15
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
Embere válogatja. Engem a hosszú ismerkedés, amiből teljesen kimarad az intimitás, inkább elkedvetlenít mint megfog. Nekem is fontos a szex, és amúgy is szeretek hamar túllendülni a kapcsolat eleji kínos kellemetlenségeken, az első 1-3 szex meg még ide tartozik. Jobb hamar túllenni rajta, hogy utána később már felszabadultabban tudunk mindent csinálni együtt (nem csak szex, bármi).
2022. dec. 25. 08:22
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Jó szexet tudja ütni a elviselhetetlen jellem!

Viszont a csábító jellem, jobbá teheti, az amúgy laposnak vélt szexet.

2022. dec. 25. 08:30
 10/16 anonim ***** válasza:
34%
Kell idő az ismerkedésre, de mi férfiak vevők vagyunk az első randis dugásra is. Az biztos, hogy ha jó a szex, akkor sok mindent elnézünk a nőnek.
2022. dec. 25. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!