Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontoztatok le az előbbi kérdésben?
Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól, akik megtették. Erről a kérdésről van szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Az 5-ös válaszoló vagyok. Ti talán nem vagyok a betegségben együtt azzal, akit szerettek?
2014. szept. 2. 20:50
1/8 Láttál már,de mégse :) válasza:
Ügyes,így most még jobban le fognak :D
2/8 A kérdező kommentje:
Pontozzanak, nem egy kérdés miatt fog visszaesni a százalékarányom. Majd máshol javítok, de most nem ez a kérdés.
Miért tették? Talán az illetők nem mernek válaszolni, mert félnek, hogy lepontozom őket? :D
2014. szept. 2. 20:54
3/8 anonim válasza:
Nem. Ezt a rovatot csak olyanok látogatják, akik le sem szarják egymást. Szexelnek egyet és mennek a dolgukra. Ez nem a vallás kategória, itt ne várj együttérzést senkitől sem.
4/8 anonim válasza:
Nem én pontoztalak le, sőt én nem is válaszoltam arra a kérdésre. Egyszerűen csak ez az igazság.
5/8 A kérdező kommentje:
@20:54
A vallás kategóriába sincs nagy együttérzés, már egyre kevesebbet látogatom.
Ott inkább csak a fanatikus vallásos és fanatikus ateista emberek háborúznak (tisztelet a kivételnek). Azt meg unalmas olvasni.
2014. szept. 2. 21:00
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, de én most lepontoztalak.
7/8 anonim válasza:
#6 Ha nem tudod miért pontoztad le, akkor ajánlom azonnal menj el orvoshoz, mert veszélyes vagy magadra és a társadalomra. Mégis mit vársz magadtól, ha még azt sem tudod mit miért csinálsz? Gyengeelméjű vagy, vagy skizofrén? Csak mert azokra jellemző, hogy akaratuk nélkül csinálnak dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!