Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha van egy tobb eves kapcsolatom, majd a parom fogja magat es az osszekoltozes utan nem sokkal kimegy kulfoldre Erasmusra, ott lehet valami a hatterben? Vagy ne aggodjak emaitt?
Az Erasmusra jóval korábban kell jelentkezni, mint a konkrét utazás. Ha többéves a kapcsolat, hogy a bánatba ér így váratlanul? Vagy gondolod, hogy KIZÁRÓLAG azért cuccolt veled előtte össze, hogy ne kelljen a korábbi helyén a távolléte alatt is fenntartani az albit, hanem nálad simán elvan addig a cumója, van hova hazajönni, és még pénzbe se kerül? Ha nem ez a helyzet, akkor miért gond, főleg, ha mindjárt húsvét és kimész meglátogatni :)
Tök jó dolog, örülj vele, és használd ki te is ennek pozitív oldalait!
Jelenleg én is Erasmuson vagyok és azt tudom mondani, hogy életem egyik legjobb döntése volt és még most se hiszem el, hogy voltak kétségeim és jó nagy hülye lettem volna kihagyni, pedig még sok "vissza van". Szóval nem tudom milyen alapból a kapcsolatotok, de ha szereted, szerintem inkább támogatni kellene és örülni annak, hogy kapott ösztöndíjat és, hogy nem csak otthon vakarja a seggét, hanem akar tanulni, világot látni, stb.
Amúgy nagyon sok ember akit itt megismertem, úgy van itt, hogy kapcsolata van és soha senkitől nem hallottam volna, hogy ez visszatartót erő lett volna, vagy panaszkodtak volna vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!