Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek, ha van egy tobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha van egy tobb eves kapcsolatom, majd a parom fogja magat es az osszekoltozes utan nem sokkal kimegy kulfoldre Erasmusra, ott lehet valami a hatterben? Vagy ne aggodjak emaitt?

Figyelt kérdés
Koszi
2023. márc. 20. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván attól is függ, hogy milyen a kapcsolatotok, ha jó, akkor nem nagyon kell tartanod, ha nem jó, akkor lehet

De egy Erasmus Program nagyon jó lehetőség, én se hagynám ki ha tehetném

2023. márc. 20. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Fogja magát és kimegy - nem beszéltetek erről korábban? Azért az erasmusra se lehet csak úgy kimenni, van egy jelentkezési procedúra, amin végig kell menni. Nem szólt, hogy jelentkezett?
2023. márc. 20. 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:
12%

Hogyne lenne valami a háttérben… egy ékezetet nem ismerő, féltékenykedő női egyed. Azon kívül semmi más.

Ha levegőt vesz egy nő közelében akkor is megcsalással vádolod?

2023. márc. 20. 15:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egy jo lehetoseg, orultem is neki. Csak miutan osszekoltozunk kicsit rosszul erint. Harom honapig tavol…:/
2023. márc. 20. 15:10
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen lehetőséget én sem hagynék ki, ha még egyetemista lennék. Nem várhatod el tőle, hogy miattad lemondjon róla. 3 hónap semmi, elröppen, majd meglátod.
2023. márc. 20. 15:11
 6/14 A kérdező kommentje:
#3 komolyan az ekezeten vagy kiakadva? De azert igy is el tudtad olvasni, ennek orulok
2023. márc. 20. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Sok párt ismerek, ahol ez valahogy felmerült, köztük magunkat is.

1. Mikor merült fel az Erasmus és hogyan beszéltetek róla?

2. Volt-e terv, hogy együtt mentek, igyekeztetek-e megoldani, hogy ne legyetek távkapcsolatban?

3. Miért nem mentek együtt? Te miért nem mész?

Mi bő fél évig terveztük ezt (egy éve vagyunk együtt). Hogy ki hogyan jut ki (egyikünk erasmussal, másik MSc-re jelentkezik), de megbeszéltük azt is, hogy mi van ha nem jön össze. És megbeszéltük, hogy nekünk nem menne a távkapcsolat (együtt élünk szinte a kezdetek óta, de ismerkedés fázisban is minden nap találkoztunk, gyakrolatilag szomszédok voltunk)

Ismerek párt (egy éve vannak együtt, jó a kapcsolatuk, de ritkán tudnak találkozni, mert különböző városban tanulnak), akiknek muszáj lesz beiktatni egy félév távkapcsolatot (kötelező külföldi gyakorlat). De ez világos volt mindigis mindkettőjüknek. Könnyebb nem lesz, de legalább világos, hogy ez rajtuk viszonylag kívül álló probléma. Nem, a másik nem tud menni, mert magyarszak nincs külföldön. Egyetemet illetve álmokat fél év miatt feladni rossz döntés lenne.

Harmadik pár (4 éve együtt, nem élnek együtt, de nagyon jó a kapcsolatuk) egyik tagja addira végez és költözhet bárhova, hajlandó is lenne erre.

Aztán...

Ismerek egy párt (5 éve együtt, mindkettejükkel nagyon bizalmas viszonyban vagyok, nem élnek együtt, sőt más városokban tanulnak és nem zökkenőmentes a kapcsolatuk), ahol erasmus jelentkezés előtt néhány nappal találta ki az egyik, hogy menne (egy szaktársával). A másik nem akart oda menni, abba a városba és ennyi. Tehát emiatt egy fél évig nem találkoznak. Lehetett volna más várost választani, vagy valahogy kompromisszumot kötni, de nem.

UI: Ezek a párok jelenleg együtt vannak és az erasmus/külföld ősszel lesz aktuális.

Mind 21-22 évesek

2023. márc. 20. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Na nálam is így lépett le az akkori párom.

Mármint nálunk meg ismerkedés előtt jelentkezett, szólt róla és mondta, hogy megy, engem nem zavart. Úgy voltam vele, hamar elmegy majd. Fel év kapcsolat után inkább szakított, nem akart három hónapig sem tavkapcsolatban lenni. Egy világ dőlt össze bennem akkor. Aztán persze hazajött és megpróbált visszamaszni, de el hajtottam. Életem legjobb döntése volt.

24N

2023. márc. 20. 15:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Három hónap az semmi. Esetleg valamelyik hétvégén nem tudtok találkozni? Kimehetnél hozzá és szervezhetnétek egy közös hétvégét.

Esetleg annyiból értelek meg, hogy mondjuk az összeköltözéssel ráértetek volna az Erasmus után. Te költöztél hozzá és most egyedül fizeted az albérletet? Vagy hogy működik?

2023. márc. 20. 15:41
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, en vagyok nala. Koszonom szepen a leirtakat, termeszetesen nem sok, ahogy telik mostansag az ido plane. Nos egyebkent, hogy oszinte legyek az aggodalmam oka, hogy voltam mar tavkapcsolatban es tonkre is tette
2023. márc. 20. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!