Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez egyáltalán párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Ez egyáltalán párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Adott egy 42 éves nő, és egy 47 éves férfi. A férfi külföldre jár dolgozni, ritkán van itthon. Külön albérletben élnek, ritkán találkoznak, másfél éve vannak együtt. A nő szeretne összeköltözni, szerelmes, de a férfi nem hajlandó összebútorozni. Volt mikor 1 hete itthon volt, de nem találkoztak, volt mikor azt mondta: "Nem is vagy a barátnőm". Előfordult, hogy 3 hónapig nem látta a nő.

2023. márc. 19. 08:37
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
94%

Én amikor hasonló kontaktusban voltam egy férfival, azt viszonynak tituláltam. Leginkább szexuális viszonynak.

Ő is egy kamionos srác volt, 5 hetente jött haza 1 hétre általában, de volt amikor maradt Németországban és akkor is a kamionban aludt 1 hétig, csak a telephelyen. De volt amikor hazajött és akkor már 2 hónapja nem találkoztunk és nem is szólt.

Egyik este pár sör után velem is közölte, hogy nem vagyok a barátnője, neki barátnő sem kell és hogy kurvázik a parkolókba.

2023. máj. 18. 12:15
 32/54 A kérdező kommentje:
Kedves előző, sajnálom. Szomorú ez.
2023. máj. 19. 07:56
 33/54 NTBS ***** válasza:
100%
Mi újság feléd kedves kérdező?
2023. jún. 9. 16:20
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Te a nő után epekedő másik férfi lennél?
2023. jún. 9. 21:16
 35/54 A kérdező kommentje:
Előző: igen.
2023. jún. 10. 11:04
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
A csak vicceltem ferfiaknal azt jelenti, nem vicc. Sajnalom, de tizbol tizszer.
2023. jún. 17. 22:29
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
A nő csak egy wc funkcióját tölti be. A pasi ürít belé amikor akar, de semmi több. Számomra ez semmilyen szinten nem kapcsolat.
2023. júl. 6. 13:38
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem, még mindig nem az!!!!
2023. aug. 7. 09:35
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
A nő döntése, hogy ebben marad. Ha ki is lép belőle, egyáltalán nem biztos, hogy téged választ. Keress egy egészségesebb lelkületű nőt.
2023. aug. 7. 10:28
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen bolond.

Rengeteg kifogása volt. Én albérletben, ő meg az idős szülőkkel. Hitegetett egy darabig , de aztán rájöttem hogy nem véletlen hogy egyedül van , mindennél fontosabb volt neki a szabadsága. Heti egyszer eljött szexelni. Meglepődött amikor szakítottam vele, szerintem ő azt hitte hogy akár évekig fog tudni hitegetni mert úgyis szerelmes vagyok. Az is voltam, de egy idő után már sértő volt hogy ennyire nem számítok neki.

2023. aug. 19. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!