Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez egyáltalán párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barito kérdése:

Ez egyáltalán párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Adott egy 42 éves nő, és egy 47 éves férfi. A férfi külföldre jár dolgozni, ritkán van itthon. Külön albérletben élnek, ritkán találkoznak, másfél éve vannak együtt. A nő szeretne összeköltözni, szerelmes, de a férfi nem hajlandó összebútorozni. Volt mikor 1 hete itthon volt, de nem találkoztak, volt mikor azt mondta: "Nem is vagy a barátnőm". Előfordult, hogy 3 hónapig nem látta a nő.

2023. márc. 19. 08:37
1 2 3 4 5 6
 21/54 NTBS ***** válasza:
86%
Ez nem kapcsolat. Keressen mást.
2023. ápr. 1. 09:26
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig ezen töprengsz? Nem párkapcsolat egyértelműen.
2023. ápr. 8. 20:43
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Első feleségem volt ilyen,mig csak jártunk nem zavart,hogy barátnőkkel munkatársakkal elment valahova.Ősszeházasodtunk utána is ezt csinálta,jóformán minden hétvégén mentek valahova,én meg egyedül itthon.Sokszor már hétköznap is,egyszer bejelentette,hogy elmegy velük nyaralni két hétre.Ekkor bepöccentem,elegem lett az egészből,ő meg kijelentette,hogy mindent megtesz értük ha kell még engem is lapátra tesz!Na erre kidobtam otthonról,utána siránkozott,hogy nem gondolta komolyan,de nem engedtem elegem volt!Náluk is itt a vég!
2023. ápr. 16. 15:06
 24/54 A kérdező kommentje:
Kedves előző, sajnálom ami történt veled.
2023. ápr. 16. 15:16
 25/54 anonim ***** válasza:
93%
#23-as vagyok,köszönöm kérdező,de ez volt a legjobb amit tehettem!Folyamatos volt az érzelmi zsarolás,minden ugy legyen ahogy ő akarja,mert akkor nem végzi el a házimunkát,itthagy,anyámhoz futkozott panaszkodni!Ketrecben akarom zárni,mániákus féltékeny vagyok menjek el orvoshozstb!Ugyhogy nem volt visszut,ahogy hallom azóta sem tudott normális kapcsolatot kiépiteni senkivel,ennek már 20-éve!A hölgy hiába szerelmes csak kihasználják akárcsak engem !
2023. ápr. 16. 20:44
 26/54 anonim ***** válasza:
77%
Igen... mint a veszett fejsze és a nyele. :(
2023. ápr. 17. 06:59
 27/54 A kérdező kommentje:
Szomorú, ha valaki nem néz szembe önmagával. (nem tanul, nem okul, nem fejlődik)
2023. ápr. 17. 07:52
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem az úgyhogy szállj ki belőle.
2023. máj. 2. 13:47
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Erre mondják, hogy miretit kapcsolat. Rajtad kívül biztos lehetsz benne, hogy van más is az életében. Felejtős...csak az idődet pazarolod el
2023. máj. 9. 23:41
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi.
2023. máj. 10. 14:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!