Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne 24 évesen, egy 33 éves nővel együtt lenni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok meg ismerkedtem, egy lánnyal interneten nagyon jól ki jövünk. Sok a közös bennünk rengeteget el beszélgettünk. Aztán találkoztunk is itt aludt nálam 2 hétig aztán vissza ment a munka végett. De utána újra találkoztunk akkor majd 1 hónapig itt volt nagyon jó el voltunk. Hiányzik is mert magányos vagyok.... De nem vagyok bele szerelmes néha éreztem olymond föllángolást. Van neki 2 gyereke de ez nem zavar. De mondta ha gondolkozok és le jön valamelyik héten akkor gondoljam át mert hosszú távra akarja. Mit tegyek be vállaljam? 9 év kor különbség de az nem is érdekel csak az, hogy jelenleg nem nagyon érzek iránta semmit.2023. márc. 3. 02:11
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szép köszönöm a válaszokat, volt ami hasznos volt és ami nem. További szép napot mindenkinek. 😊
2023. márc. 3. 10:38
12/15 anonim válasza:
"Mit tegyek be vállaljam? 9 év kor különbség de az nem is érdekel csak az, hogy jelenleg nem nagyon érzek iránta semmit."
Te érted, hogy mit írsz?
Minek kérdezed, hogy bevállald e? Nem is érzel semmit iránta. Akkor mit vállalj be?
13/15 anonim válasza:
Koltoztesd oda. Mire megunod a mamit,addigra felnonek a kislanyok.
N
14/15 anonim válasza:
Szia! Felecsd el! Csak problémàt veszel a nyakadba! Fiatal férfi vagy, keress magadhoz illô nôt akinek még nincs gyereke! Lépj, kàr az idôt hùzni!
15/15 anonim válasza:
"jelenleg nem nagyon érzek iránta semmit."
Akkor jelenleg nem lehet szó hosszú távról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!