Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne 24 évesen, egy 33 éves nővel együtt lenni? (Többi lent)
Azt se tudod mit vállalnál be. Igx nem is lehet dönteni.
Amikor lezsibbasztana a 2 gyerek, azután tudnád csak megitélni kell e ez neked az életedbe egyáltalán vagy inkább menekülsz.
Nem is tudom ő hogy várhatja el egy 24 évestől hogy tidatában ennek döntsön. Egy huszonéves azt se tudja mekkora nyűg egy gyerek meg négyesben nyaralni állandoan meg 4 esben karácsonyozni bulizni el se lehet menni ha nincs akire bízni lehet őket, javarészt csak potkerék mindenhol. Egy boltba se lehet csak ugy lemenni. Es rengeteg pénz a taníttatásuk felugyelet táppenz stb
Miért egy huszonévest ráncigálna ebbe aki még élhetne tanulhatna
Pfff, eszedbe ne jusson. Azért vagy vele, mert nem jut jobb csaj. Ha fel tudnál szedni egyedülálló huszonéves csajokat, soha nem kezdtél volna egy majdnem 10 évvel idősebb kétgyerekes anyával. Ezzel amúgy nincs semmi baj, amíg csak szexre és szabadidőre van. De hogy ebbe belemenj, ahhoz akkora lúzernek kell lenni, hogy már én szégyellem magam helyetted.
Amúgy az ilyen nők szoktak "véletlenül" teherbe esni, hogy magukhoz láncolják a balekot.
Egy életed van, egyszer élsz. Csak annyit mondok, hogy 33 éves nőkkel 40-45 évesen is tudsz majd ismerkedni, de a korodbeli fiatal nőkkel már valószínűleg nem (hacsak nem leszel gazdag, vagy nem vagy nagyon jóképű).
Én is szerettem a milfeket huszonpár éves koromban, de aztán rájöttem erre,h hogy a fiatal nőkkel kell foglalkoznom, mert ők nem lesznek örökre elérhetőek számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!