Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal, albérletben lakunk, nekem van egy fiam aki velünk él 2 henetnte megy apukájához /14éves/ , páromnak 2 fia van 20-25 évesek itt már nincs ez az kéthetente jövök , akkor jönnek mikor akarnak.

Nekem van egy házam ami albérletbe volt kiadva, páromnak nincs semmije.

Mikor kiköltöztek az albérlők én feldobtam a kérdést és megbeszéltük hogy egy kisebb felújítás után átköltözünk az én házamba.

A párom finanszírozott meg a felújítást de amit beletett pénzt vissza kapta mivel igényeltem a lakásfelújítási támogatást.

Egyenlőre még az albérletben lakunk, nem tudom hogy tényleg jó ötlet átköltözni hozzám.

Gond ott van hogy azt veszem észre vagy lehet hogy csak felfújom, vagy már nem tudom., hogy amiket lecseréltünk pl csillár mosdó alatti szekrény a régieket a párom gyerekei szó nélkül elvitték ( vagyis nekem nem szóltak ) egy darabig nem is szóltam, de most hogy elvittek egy heverőt úgy hogy szintén nem lettem megkérdezve elpattant az agyam. Szóvá tettem vita is lett belőle.

A heverőt elengedtem

De amivel nem tudok mit kezdeni hogy a párom a gyerekeinek adott kulcsot úgy hogy szintén nem beszéltük meg.

Egy kicsit zavar hogy nem kérdezte meg.

Mit kezdjek ezzel a kulcsos üggyel?

2023. febr. 2. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

"átköltözünk az én házamba"

A te házad, csillárod, szekrényed, heverőd. Mindez és a kulcs a megkérdezésed nélkül?

Már az első ilyennél szóvá tettem volna - mindent szívesen, ha megbeszéljük. De ami az enyém, azt ne vigyék el szó nélkül, és a tudtomon kívül ne jöjjön be senki a házamba.

Ha ez a párodnak nem természetes, mire vársz még, gyorsan beszélj vele, világosítsd fel a tulajdonviszonyokról.

2023. febr. 2. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Itt gondolom nem azzal van a gond, hogy elvitték, hanem hogy nem szólt. Én ezt mondanám el neki, hogy figyelj, szívesen adok bármit, csak kérjétek el, és átgondolom, hogy nekem kell-e? Tudjak róla. A kulcsot pedig a gyerekeknek nem adnám. Nekem a szüleim házához nincs is kulcsom pl. Nem átjáróház az ő házuk sem, ahogy a tiéd sem.
2023. febr. 2. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Én satuféket tennék, bankszamla hozzáférés lesz a gyerekeinek a közös számlához, aztán vagyonkimentés?

Nyilván túlzás amit írok, de ez nekem is bökné a csőröm

2023. febr. 2. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

A ház a tiéd, párod fiainak meg semmi közük hozzá, nem ott, nem veletek (veled) nőttek föl. Nem mennék ebbe a kulcsos ügybe bele.

Az ezt-azt elvisznek pedig kérdezzék meg lehet e, nyilvan nem mondasz nemet, de akkor is ugy illik. Ezt igy gyakorlatilag ellopták.

2023. febr. 2. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem írtál privátot. Figyi, az abban leírtak alapján, én nem azon gondolkodnék, hogyan kérjem vissza kulcsot, vagy hogyan adjak neki, hanem azon, hogy minél messzebb legyek ettől az embertől. Mi a párommal még azt sem mondjuk egymásra hogy hülye, nemhogy olyat, amiket neked a párod. Jesszusom. Menekülj, amíg lehet.
2023. febr. 2. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már mindent leírtak. Nekem eléggé intő jel lenne, hogy egy felnőtt embernek eszébe se jut hogy megkérdezze, hogy "bocs kell az ágy? Ha nem akkor a gyerekem vinné." Ha ennyi nincs valakiben, az már ott necces.

Másik: minek van kulcsa a gyerekeinek a házadhoz? A megkérdezésed nélkül???

Nem a kulcs a gáz, mert ha jó a viszony, persze, legyen. De ezt közösen kellett volna megbeszélni.

Nekem is elváltak a szüleim, felnőtt vagyok, apum közep, mondja mindig, hogy menjek amikor akarok, de alap hogy szólok neki, hogy mennék és úgy sincs kulcsom a lakásukhoz (új partnerrel él). Megjegyzem: igényem se rá.

Szóval, én lehet írnék papírt, amiben lefektetitek ha szétmentek ez és ez lesz, aláírni, 2 tanú stb.

2023. febr. 2. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nekem szakítóok lenne. Nem kérném vissza a kulcsot, hanem zárcsere, és többet a lábát nem tenné be oda, nemhogy beköltözni.
2023. febr. 2. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább szakítanék, alapvető illemről nem tudnak, se a fiúk, se az apjuk.

Ne haragudj ez pofátlanság, őket vágnám ki, nem a heverőt, vagy akármi mást.

2023. febr. 2. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:

lecserélni a zárat, és ennyi, nincs gond a kulcskérdéssel...

azt gondolja, hogy felújitott igy jogot formálhat a lakásra...

itt elég kemény enyém tiéd gondolkodás van...

én átgondolnám az összeköltözést a saját lakásodba, ha nem vinnéd őt magaddal jobban járnál...te és a fiad együtt, én igy csinálnám..

semmiképpen együtt vele...

2023. febr. 3. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!