Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha azt mondják az okosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják az okosnak magukat kikiáltó emberek, hogy csak a tökéleteset válasszuk, akkor akiknek több szeretetre lenne szükségük azokat meg átlépjük; ebben mi az emberi (ez nőre/férfi-re is illik)?

Figyelt kérdés
Folytathatnám a sorolást...
2023. jan. 22. 11:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Semmilyen :D
2023. jan. 22. 12:40
 22/33 A kérdező kommentje:
Persze-persze-persze
2023. jan. 22. 12:40
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Neked viszont nem ártana felkeresned egy pszichológust, kérdező.
2023. jan. 22. 12:42
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

A magyarok nem egy humanitáriánus gondolkodású nép, gondolj vissza erre pl.:

https://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ .

Mo egy depis nép, lásd ezt:

[link]

Pedig mindenki a tökéleteset mutatja az utcán, a Face-n. Fura egy nép ez.

2023. jan. 22. 12:50
 25/33 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

18:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Első válasz. Nagyon sokan mondták már nekem IRL, hogy a kisugárzásom és az emberek felé fordulásom is olyan ami a feltételezésedre önmagában megadja a választ. :)

Avagy a firmware-be belekódoltam már rég, annyira alap szerintem amit állítasz. Ott hibáztam, hogy nem ismerjük egymást, mivel ez egy anonim fórum, mea culpa! :)

2023. jan. 22. 12:55
 26/33 anonim ***** válasza:

Cicaszőr, bocs idemásolom a válaszodból amit linkeltél:)

"Spirituális szemszögből nézve sajnos nincs az a válaszlehetőség amit igazából bepipálnék, mert én annak a híve vagyok, hogy a saját boldogságomat nem külső mankók mentén élem meg, "szerzem be". Hanem saját magamból eredeztetem. :) Pár éve még pipáltam volna valamelyiket, de én most(anság) így élem meg ezt."

Pont ez hogy ha valaki mindig siet kikötni hogy bezzeg ő magából eredezteti a boldogságát, de bezzeg mások nem, azért az mindig sejtet valamit, de ne legyen igazam.

Persze lehet hogy közben olyan a kisugárzásod ami ezt elfedi, ez csak a közeledben lévőknek jön át.

Nem kell ezt állandóan hangoztatni szerintem, amúgy is millió szállal vagyunk összekötve emberek és élővilág minden.

2023. jan. 22. 13:04
 27/33 A kérdező kommentje:
Aki hangoztatja az abban a pillanatban már elévült.
2023. jan. 22. 13:06
 28/33 anonim ***** válasza:
Ne legyél (vallasi) bigott. XD
2023. jan. 22. 13:08
 29/33 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:

26: Ahh értem! :)

A bezzegezést, sietséget meg az elfedést már te teszed/képzeled ám hozzá.

Azon az úton (igyekszem) járok, azt az elvet vallom, ahol ha rendben vagy önmagaddal, megtisztítod a mérgező gondolatoktól, kicsit lecsavarod az egodat, akkor az idő után egy olyan kisugárzást/viselkedést eredményez ami alapvetően hordozza magában, hogy visszafelé adod magadból a szeretet/törődést/empátiát stb. Ez egy ilyen önjáró/öngerjesztő folyamat. Egyre több pozitív visszacsatolást kapok és ez tök jó. Tök jó, mert méregtelenítem magamat, plusz adom szépen vissza a környezetemnek, jól. :)

2023. jan. 22. 13:22
 30/33 anonim ***** válasza:

"ahol ha rendben vagy önmagaddal, megtisztítod a mérgező gondolatoktól, kicsit lecsavarod az egodat"

De hát ez egy verseny amit csinálsz. Ha ez hiteles lenne, akkor mindig leírnád hogy mi az amit konkrétan csinálsz, ha meg épp nem tudod átadni, akkor csak a beszélgetőtársad egyedi dolgát figyeled meg, érted, adsz neki figyelmet.

Mert ezt így egyszerű mindig beírni ezt a semmit, amit kb már mindenki így próbál csinálni, miért szerinted itt 2023-ban van még valaki aki nem ez szerint csinálja a dolgait?

2023. jan. 22. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!